Hydro Majestic Hotel in Batu Ferringhi

Hydro Majestic Hotel in Batu Ferringhi

Dit hotel was voorheen bekend onder de naam, Ferringhi Beach Hotel. Het huidige Hydro Majestic ligt genesteld aan het Batu Ferringhi strand. De afstand tot Georgetown en de luchthaven is via de pittoreske weg, relatief kort. Hydro is een perfecte plaats om uw vakantie door te brengen. De toeristische attracties en bezienswaardigheden nabij gelegen.
Type Hotel
Het complex omvat 345 kamers en suites met zeezicht. Allen zijn charmant gedecoreerd en volledig toegerust met de moderne faciliteiten zoals TV en minibar. Koffie- en thee faciliteiten zijn aanwezig zodat u op ieder uur van de dag op uw balkon kunt genieten van het prachtige uitzicht onder het genot van een kopje koffie of thee.
Het Kontiki Coffee House, met zijn Maleise design, geeft uitzicht over de mooie landschapstuin en aangrenzend zwembad. U kunt hier proeven van de lokale specialiteiten, buffet en de internationale keuken. Ontspan aan het zwembad gelegen Sunkissed Bar, voor een drankje en snacks. Dagelijks shuttlevervoer naar Georgetown. Hydro Majestic Hotel biedt diverse watersportmogelijkheden maar u kunt hier ook prima vissen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?