Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Hyatt Regency Kuantan Resort Maleisië

Hyatt Regency Kuantan Resort Maleisië

Hyatt Regeny Kuantan Resort is gelegen aan het strand van Telok Chempedak aan de oostkant van het eiland Maleisië en op ongeveer 5 kilometer van de stad Kuantan. De internationale luchthaven ligt op 25 minuten bij uw accommodatie vandaan en gemakkelijk bereikbaar met een directe binnenlandse vlucht vanuit Kuala Lumpur.
Type Resort
​Het Resort biedt 330 kamers inclusief de luxe Regency Club kamers en suites dat huisgevest in een gebouw die omringd is door prachtig landschap met adembenemende uitzichten van de prachtige Zuid Chinese  zee. Elke kamer heeft de volgende faciliteiten: badkamer met bad, douche en toilet, badjassen, koffiezetapparaat, airconditioning, haardroger, minibar, kabel of satelliet televisie, elke ochtend een krant, balkon met tuin- of zeezicht en internet verbinding.
Het Hyatt Regency Kuantan Resort heeft verschillende mogelijkheden om te dineren of lekker een drankje te nuttigen.  Zo serveert het Kampung Restaurant internationale en authentieke lokale gerechten, de Italian Bistro die heerlijke Italiaanse gerechten serveert, Coals on the Beach is een restaurant die steaks, lamsbouten, kreeft en andere zeedieren serveert, de Chukka heeft eerste klas entertainment met een bar waar heerlijke drankjes serveert worden, de Sampan Bar is een perfecte plek aan het strand voor drankjes en cocktails tenslotte heeft u nog de Cigar Lounge, die zit vast naast de Italian Bistro en biedt een grote collectie sigaren voor de liefhebbers.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?