Hyatt Regency Kuantan Resort Maleisië

Hyatt Regency Kuantan Resort Maleisië

Hyatt Regeny Kuantan Resort is gelegen aan het strand van Telok Chempedak aan de oostkant van het eiland Maleisië en op ongeveer 5 kilometer van de stad Kuantan. De internationale luchthaven ligt op 25 minuten bij uw accommodatie vandaan en gemakkelijk bereikbaar met een directe binnenlandse vlucht vanuit Kuala Lumpur.
Type Resort
​Het Resort biedt 330 kamers inclusief de luxe Regency Club kamers en suites dat huisgevest in een gebouw die omringd is door prachtig landschap met adembenemende uitzichten van de prachtige Zuid Chinese  zee. Elke kamer heeft de volgende faciliteiten: badkamer met bad, douche en toilet, badjassen, koffiezetapparaat, airconditioning, haardroger, minibar, kabel of satelliet televisie, elke ochtend een krant, balkon met tuin- of zeezicht en internet verbinding.
Het Hyatt Regency Kuantan Resort heeft verschillende mogelijkheden om te dineren of lekker een drankje te nuttigen.  Zo serveert het Kampung Restaurant internationale en authentieke lokale gerechten, de Italian Bistro die heerlijke Italiaanse gerechten serveert, Coals on the Beach is een restaurant die steaks, lamsbouten, kreeft en andere zeedieren serveert, de Chukka heeft eerste klas entertainment met een bar waar heerlijke drankjes serveert worden, de Sampan Bar is een perfecte plek aan het strand voor drankjes en cocktails tenslotte heeft u nog de Cigar Lounge, die zit vast naast de Italian Bistro en biedt een grote collectie sigaren voor de liefhebbers.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?