Huong Giang Hotel in Hue

Huong Giang Hotel in Hue

Gelegen in het centrum van de oude keizerstad van Hue ligt het elegante Huong Giang Hotel. Het hotel bestaat uit 3 gebouwen waarvan het middelste zich spiegeld in het water van de lotus vijver en de direct daar achter liggende Parfum rivier. Aan de straatkant wordt het omzoomd door fraaie tuinen. Officieel wordt het geclassificeerd met 4* maar heeft alles in huis van een 5* hotel. Opmerkelijk is dat het gehele complex ook rekening houdt met de minder valide. De vele opritten maakt het uitermate rolstoel vriendelijk. Een perfect, ruim, modern, stijlvol en goede service, dus een aanrader!
Type Hotel
​Er zijn 6 type kamers. De kamers hebben een frisse en lichte kleur aan meubels en stoffering. Natuurlijk zijn de kamers uitgerust met o.a.; airco, tv met internationale zenders, televisie, telefoon, koelkast, minibar, haardroger en koffie/thee faciliteit.
U treft hier o.m. een business centre, winkel, auto - motor - fiets verhuur, zwembad, tennis, fitnessruimte, kapper, schoonheidsalon, massage, sauna, Spa, stoombad en internet service. Voor uw lunch of diner hoeft u niet de deur uit. Zo is er het Cung Dinh restaurant met zijn bijzondere keizerlijke ambiance. De Riverside restaurant op de begane grond (o.a. ontbijtbuffet). Op de bovenverdieping vindt u het Hoa Mai restaurant vanwaar u een grandioos uitzicht heeft over de rivier.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?