Hotel Santika in Bogor

Hotel Santika in Bogor

?Dit populaire 3 sterren hotel ligt ongeveer 2 uur rijden vanaf de luchthaven. Het is een uitstekende bestemming voor reizigers die de drukte en hitte van Metropool Jakarta willen ontduiken. Het hotel heeft een strategische ligging op het Botanic Square en direct tegenover het hotel zijn de wereldberoemde plantentuinen van Kebun Raya te vinden. Deze botanische tuinen zijn dé trots van Bogor en één van de grootste biologische schatten ter wereld. Naast het Hotel vindt u het grootste en meest uitgebreide winkelcentrum van Bogor.

 

Type Hotel
​Het hotel beschikt over 153 kamers. U kunt een keuze maken uit een Superior- Deluxe of Suite kamer.  Alle kamers zijn modern en simplistisch gestileerd en van alle gemakken voorzien. De kamers zijn uitgerust met AC, een bureau, kluis, LCD plasma tv, koffie en thee faciliteiten, 24-uurs room service, badkamer met bad en douche.

Het hotel biedt verschillende soorten faciliteiten aan, zo zijn er winkeltjes, wasserette, buiten zwembad, fitnesscentrum, spa faciliteiten, kortom alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf.

 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?