Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Hongkong: Hoogtepunten Hongkong

vanaf € 944 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 6 dagen
Reiscode 127

Hoogseizoenstoeslagen City Garden Hotel Hongkong:
- 05 april - 08 april : 37 euro per persoon per nacht
- 12 april - 16 april : 37 euro per persoon per nacht
- 19 april - 23 april : 37 euro per persoon per nacht
- 26 april - 30 april : 37 euro per persoon per nacht
- 12 september - 19 september: 37 euro per persoon per nacht
- 11 oktober - 15 oktober : 57 euro per persoon per nacht
- 18 oktober - 22 oktober : 57 euro per persoon per nacht
- 25 oktober - 29 oktober : 57 euro per persoon per nacht
- 06 november - 17 november : 57 euro per persoon per nacht
- 29 december - 01 januari : 57 euro per persoon per nacht
- 06 januari - 09 januari : 37 euro per persoon per nacht
- 13 januari - 26 januari: 54 euro per persoon per nacht
- 06 februari - 09 februari : 37 euro per persoon per nacht
- 10 februari - 16 februari: 30 euro per persoon per nacht
- 15 maart - 21 maart: 20 euro per persoon per nacht
- 22 maart - 31 maart: 54 euro per persoon per nacht

Hoogseizoenstoeslagen City View Hotel Kowloon:
- 11 april - 30 april : 15 euro per persoon per nacht
- 16 september - 10 oktober: 15 euro per persoon per nacht
- 11 oktober - 31 oktober: 15 euro per persoon per nacht
- 01 november - 16 november: 15 euro per persoon per nacht
- 24 december - 01 januari: 15 euro per persoon per nacht

Dag 1: Hongkong Island
Na aankomst transfer naar uw hotel.
Dag 2: Hongkong Island
Na het ontbijt maakt u een stadstour met o.a. een bezoek aan Stanley Market waar het leuk winkelen is in de bazaar markt, de vissersdorp Aberdeen, thuis van de ‘boat people’ waarvan de leefwijze weinig is veranderd sinds vroegere tijden. De dag eindigt met een rit naar de top van Victoria Peak met het fraaie uitzicht over de haven en stad.
Dag 3: Hongkong Island
U gaat op verkenning naar Hongkong’s grootste eiland, Lantau, op slechts een half uur vaarafstand. U gaat langs het twee kilometer lange strand van Cheung Sha en over de dam van het waterreservoir Shek Pik. Bezoek aan het Tanka boot volk met hun paalwoningen in Tai O, om vervolgens omhoog te rijden naar het plateau op 520 meter voor bezoek aan het beroemde Po Lin klooster en zicht op ‘s werelds grootste zittende Boeddha in brons. U geniet van een voortreffelijk vegetarische lunch, bereid door de monniken van het klooster.
Dag 4: Kowloon
Vandaag gaat u naar het andere gedeelte van Hongkong, Kowloon. De rest vrij ter beschikking.
Dag 5: Kowloon
Ontdek het tapijt van het landschap contrast in, ‘the land between’ (New Territories). Hier ziet u groene rollende heuvels, vredig boslandschap en plattelandsmarkten. U zult Hongkong’s meest indrukwekkende klooster ontdekken de ‘Yuen Yuen Institute’. Tocht langs bananenplantages en onderbreking bij het uitzichtpunt van Tai Mo Shan, Hongkong’s hoogste berg, voor een panoramisch uitzicht op Hong Kong Island in het zuiden en de New Territories in het noorden. Er wordt halt gemaakt bij Fanling wat toebehoort aan een grote familie clan in de New Territories. Vervolgens naar het rustige vogelpark bij Luk Keng en zijn naburige dorp. Via het groene Country Park gaat u naar de vis farm ‘Sam Mun Tsai’.
Dag 6: Kowloon
Bezoek aan Macau, tot 1999 een Portugese kolonie gelegen aan de overkant van de Parel rivier. U brengt een bezoek aan de historische ruïne van de St. Paul’s Church, Macau museum (gesloten op maandag) en de 400 jaar oude tempel van A Ma, opgedragen aan een meisje die vele levens van zeelieden heeft gered.
Dag 7: Kowloon
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 944,- € 944,- € 944,- € 553,-

Inclusief

- transfers
- ontbijt
- 1 lunch
- tours
- excursiegelden

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?