Holiday Island Resort in South Ari Atoll

Holiday Island Resort in South Ari Atoll

Het Holiday Island Resort is een prachtig tropisch paradijs op South Ari Atoll. Alle witte zandstranden, de fantastische looppaden op het eiland omringd door palmbomen en de blauwe zee verzekeren u van een geweldige vakantie. Het Resort is gelegen op ongeveer 100 kilometer van de internationale luchthaven van Male en is te bereiken via zeevliegtuigjes (35 minuten) en speedboten (150 minuten).
Type Resort
Het Resort geeft u een zorgeloos verblijf in één van de 142 bungalows die uitkijken over de zee. Of u nu gezelligheid of ontspanning wenst, het Holiday Island Resort biedt u een combinatie van beide. Alle kamers hebben een privé balkon en zijn voorzien in alle moderne faciliteiten, o.a.: openlucht badkamers, airconditioning, minibar, telefoon- en internetverbinding.
Het Holiday Island Resort heeft de beschikking over de volgende faciliteiten; Restaurants met maaltijden uit de Westerse-, Japanse-, Chinese- en Thaise keuken. De bar en de Coffee Shops serveren verschillende exotische drankjes en sapjes naar uw keuze. Overige faciliteiten: Watersportmogelijkheden zoals duiken (duikschool op het eiland), snorkelen en zeilen en culturele evenementen als “Boduberu” met shows en live muziek.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?