Hoi An Hotel in Hoi An

Hoi An Hotel in Hoi An

Ongeveer 30 km ten zuiden van de luchthaven van Danang, ligt het pittoreske en knusse stadje Hoi An. Vanaf het gezellige 4 sterren Hoi An hotel, is het slechts 2 minuten lopen naar de oude stad. Naar het strand is het 4 km. Het bus station is 1 km vanaf het hotel. Het gehele hotel complex (deels nieuw, deels vernieuwd) is verdeeld over 4 gebouwen van elk 3 verdiepingen. Een prettig verblijf is in het Hoi An hotel gegarandeerd.
Type Hotel
​In totaal zijn er 160 kamers in de diverse categorieën. Afhankelijk van het gebouw waar uw kamer zich bevindt, is er airconditioning en/of ventilator, enkele kamers hebben ook nog een klamboe wat vooral een decoratieve functie heeft. De geriefelijke kamers zijn voorzien van koelkast, minibar, kluisje, telefoon, televisie, koffie/thee faciliteit, haardroger en slippers.
Voor uw recreatieve bezigheid is er een groot zwembad, tennis, badminton, fitness ruimte en een zen spa. Mogelijkheid van het huren van motor en fietsen. Op het complex is een kapper en schoonheidssalon. Verder vindt u hier o.a. wifi-internet, speeltuin, babysit, souvenir en kunstgalerie. Nabij het grote zwembad is er de pool bar. Het restaurant bestaat uit een binnen gedeelte met bar en een tuin restaurant annex café. Tussen het hoofdgebouw en het restaurant zijn veel bomen waar het goed toeven is in de schaduw.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?