Hlosi Game lodge

Hlosi Game lodge

De lodge ligt langs de heuvels van de Bushman’s riviervlakte in het prachtige Amakhala reservaat. Vanaf de lodge is het mogelijk om mee te gaan met luxueuze safari’s en kennis te maken met de “Big 5” van Afrika.
Type Lodge
​De lodge heeft 4 suites met ieder zijn eigen stijl en een prachtig uitzicht. Elke kamer heeft een lounge met open haard en een badkamer met spa bad en een openlucht douche. Alle suites zijn voorzien van airconditioning, telefoon, vloerverwarming, bar, koelkast en koffie- en theefaciliteiten. Ook zijn er 2 familie suites met ieder 2 slaapkamers (1 kamer met kingsize bed en 1 kamer met twee aparte bedden), veel ruimte, een goed uitgeruste keuken en een zeer groot bad op de veranda buiten de suite.
Het hoofdgebouw bevat een ruime dinerzaal, een grote lounge en een bibliotheek gedeelte wat doorstroomd naar de gezellige bar. De openhaarden zijn altijd een mooie plek om in de winter even op te warmen terwijl u in de zomer heerlijk de schaduw op kunt zoeken op de veranda. Ook kunt u in de zomer heerlijk afkoelen in het zwembad. Een apart gedeelte genaamd de “Boma” bezit een aantal braaien (barbecues) waar soms speciale festiviteiten worden gehouden voor de gasten. Voor jongere gasten is er een kleine lounge met televisie, DVD speler, spellen en boeken. Een computer met internet is ook beschikbaar in de lodge. Voor safari liefhebbers is deze lodge ook erg goed geschikt. Safari’s worden geboden vanaf de lodge in de ochtend maar ook in de latere middag. De lodge beschikt over een mix van traditionele en moderne Afrikaanse gerechten waarbij altijd verse ingrediënten worden gebruikt. Dineren is mogelijk bij de open haard, op de veranda van uw suite of buiten in de Bush.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?