Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Historisch Vietnam

Type Reis op maat (facetreis)
Duur 15 dagen
Reiscode -
Dag 1: Saigon
Na aankomst op het vliegveld heeft u een transfer naar het hotel in de stad.
Dag 2: Saigon
Na het ontbijt bezoek aan het plattelandsdistrict Cu Chi, waar u de beroemde Viet Cong tunnels bezoekt. In de na middag stadstour door Saigon met onder meer bezoek aan Chinatown.
Dag 3: Saigon
Na het ontbijt een tocht naar de oostelijke provincie Tien Giang.In de hoofdstad My Tho bezoekt u de Vinh Trang Pagode. In een klein dorpje ziet u de productie van rijst mie. U maakt een boottocht over de Mekong en haar zijkanalen, met bezoek aan een fruitplantage en een imkerbedrijf.
Dag 4: Da lat
Na het ontbijt een prachtige tocht naar Da Lat. U bezoekt de drijvende dorpen van La Nga, de Dambri waterval in Bao Loc en verblijft tussen de plantages van rubber, thee en koffie op de hoogvlakte.
Dag 5: Nha Trang
Onderweg naar Na Thrang bezoekt u het Bao Dai paleis, de hoge Ngoan Muc Pas en de K’ho minderheidsgroep. Tevens ziet u de Poklong-Chiarai Torens van het oude koninkrijk Champa.
Dag 6: Nha Trang
Na het ontbijt boottocht naar een idyllisch eilandje waar u kunt snorkelen langs de mooie koraalriffen.
Dag 7: Qui Nhon
Vandaag excursies in en buiten de stad. U ziet de Po Nagar Cham torens, het Oceanografisch Instituut, en buiten de stad bezoekt u prachtige rotsformaties in de Zuid-Chinese Zee als Hon Chong en de Feeënberg. Tot besluit gaat u naar Long Son Pagode met z’n enorme witte boeddhabeeld. Overnachting in de mooie badplaats Qui Nhon.
Dag 8: Hoi'an
Na aankomst in Hoi’An verkent u de oude stad met onder meer de overdekte Japanse brug, Phuc Kien pagode en clanhuis, het Phung Hung huis, de gezellige markt, de haven en het Franse Kwartier.
Dag 9: Hue
Na het ontbijt rijdt u naar Danang waar u het Cham Museum bezoekt. Onderweg ziet u de vijf toppen van Marble Mountains. In Hue, dat bijna 150 jaar lang de hoofdstad van Vietnam was tijdens de Nguyen Dynastie, bezoekt u de Keizerlijke Citadel en de Dongba Markt.
Dag 10: Hue
Na het ontbijt ziet u de tombes van de Nguyen keizers en prachtige oude pagodes, tijdens een boottocht over de Parfumrivier.
Dag 11: Hanoi
Na het ontbijt transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar Hanoi. Na aankomst in het hotel heeft u een stadstour naar de Tran Quoc Pagode, de Tempel van Literatuur, het Geschiedkundig Museum,het oude Franse Kwartier en het stadsmeer Hoan Kiem.
Dag 12: Ninh Binh
Tijdens een tocht langs de historische Mandarijnenroute bezoekt u de oude hoofdstad HoaLu. Daarna vaart u per bamboebootje door het prachtige landschap van Tam Coc en Bich Dong. Overnachting in Ninh Binh.
Dag 13: Ha Long
Onderweg naar de schilderachtige Baai van Ha Long bezoekt u eerst nog het mausoleum van Ho Chi Min, de Eén Pilaar Pagode en een dorpje waar keramiek gemaakt wordt.
Dag 14: Hanoi
Na het ontbijt maakt u een boottocht naar enkele eilandjes en kalksteengrotten. Na afloop keert u terug naar Hanoi.
Dag 15: Hanoi
Uw facetreis eindigt met een transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?