historisch kuala lumpur

Duur 5 dagen
Reiscode 087
Dag 1: Malacca
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de Batu Cave waarbij u een flink aantal treden moet beklimmen. Daarna reist u door naar de historische stad Malacca.
Dag 2: Malacca
U ziet de ruïnes van het A Famosa fort, de Dutch Square met de Hollandse gebouwen, de brug over de Malakka rivier tijdens het wandelen in het historische stadsdeel. Een boottocht over de Malakka rivier langs de gebouwen uit de Hollandse en Engelse periode en een bezoek aan het fameuze Baba Nyonya House museum. Na de lunch is er een bezoek aan de Cheng Hoon Teng tempel, de Kampung Kling moskee en ter afsluiting de Chinese begraafplaats op Bukit China.
Dag 3: Malacca
In de morgen wordt u naar de plaats gebracht waar uw fietstocht begint. Na een korte uitleg stapt u op de fiets en begint u aan uw avontuur. U fietst op het platteland, door de kleine dorpjes, terwijl uw gids van alles vertelt over het leven in de kampongs. U maakt kennis met de dorpsbewoners en stopt op interessante plaatsen. Aan het einde van de dag wordt u naar uw gastgezin gebracht waar u bij hen thuis verblijft.
Dag 4: Malacca
Vandaag maakt u alle activiteiten mee in Kampung Ayer Limau en leert u meer over de lokale bevolking van dit gebied. Er zijn vele visvijvers waarbij ze op interessante wijze, zonder hengel, vissen.
Dag 5: Kuala Lumpur
Vrij tot in de middag. Daarna heeft u een transfer naar Kuala Lumpur.

Prijzen

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?