Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Het prachtige zuiden van China

vanaf € 753 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 9 dagen
Reiscode 125

Hoogseizoenstoeslagen:
- 09 april - 05 mei: 30 euro per persoon per nacht
- 09 september - 11 oktober: 18 euro per persoon per nacht
- 12 oktober - 31 oktober:43 euro per persoon per nacht
- 01 november - 17 november: 18 euro per persoon per nacht
- 24 december - 19 januari: 18 euro per persoon per nacht
- 01 maart - 31 maart: 18 euro per persoon per nacht

Dag 1: Kunming
Na aankomst heeft u een transfer naar het hotel in Kunming, de‘Stad van de Eeuwige Lente’.
Dag 2: Kunming
U maakt een stadstour en bezoekt West Hill dat bekend staat als het groene jade plateau, met zijn grote variëteit aan bloemen en planten. De bamboetempel met zijn hoge cipressen en omringende heuvels. De Yuantongtempel, de bekendste boeddhistische tempel van de stad met bijzondere architectuur.
Dag 3: Dali
Transfer naar het vliegveld voor de korte vlucht naar Dali. De rest van de dag kunt u op eigen gelegenheid wandelen in dit kleurrijk een gezellige stadje, centrum van de Bai-minderheid.
Dag 4: Dali
Na de lunch is er een wandeling over de ‘Marmeren markt’. Het marmer is bijzonder in structuur en kleur. U ziet de drie pagoden die een geschiedenis hebben van meer dan 18 eeuwen. De pagoden staan symbool voor Dali.
Dag 5: Dali
Deze dag maakt u een cruise over het Er Hai-meer. Het meer is één van de zeven grootste meren van China. Gelegenheid tot het bezoeken van de kleine oeverdorpjes.
Dag 6: Lijiang
Na het ontbijt bezoekt u eerst de Sa Ping markt, waar veel bijzondere minderheden elkaar ontmoeten. Daarna rijdt u naar Lijiang, op 2200 meter hoog gelegen aan de voet van de Jade Draak Sneeuwbergen.
Dag 7: Lijiang
Bezoek aan de Sha Ping markt waar u de handelaren ontmoet van de Bai en uit de omgeving van meer. U rijdt naar de voet van de met sneeuw bedekte Jade Draken bergketen. De locatie ligt ongeveer 15 km van Lijiang en is bekend om zijn ruigte en schoonheid.
Dag 8: Lijiang
In de Bergen bezoekt u de groene vijver ‘Yuquan’, een oud, Tibetaans klooster, en een dorp van de Baisha. Het was hier dat de Dongbacultuur zijn oorsprong had.
Dag 9: Lijiang
Transfer naar het vliegveld voor de vlucht terug naar Kunming.

Prijzen

2 personen 3 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 1.160,- € 1.108,- € 753,- € 236,-

Inclusief

  • ontbijt
  • vervoer
  • excursiegelden

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?