Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Het levendige Beijing

vanaf € 438 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 7 dagen
Reiscode 123

Hoogseizoenstoeslagen:
- 09 april - 05 mei: 30 euro per persoon per nacht
- 09 september - 11 oktober: 18 euro per persoon per nacht
- 12 oktober - 31 oktober:43 euro per persoon per nacht
- 01 november - 17 november: 18 euro per persoon per nacht
- 24 december - 19 januari: 18 euro per persoon per nacht
- 01 maart - 31 maart: 18 euro per persoon per nacht

Dag 1: Beijing
Uw reis begint met een transfer van de luchthaven naar uw centraal gelegen hotel in Beijing. De rest van de dag is ter vrije besteding.
Dag 2: Beijing
Na het ontbijt bezoekt u de Verboden Stad, waar u over de immense pleinen dwaalt en de mooie keizerlijke paleizen ziet. Daarna wandelt u over het grote Tiananmen Plein.
Dag 3: Beijing
De ochtend is vrij. Na de lunch maakt u een excursie naar het Zomerpaleis, gelegen in een prachtig park aan de oevers van een stadsmeer.
Dag 4: Beijing
Vroeg in de morgen maakt u een wandeltocht door de sfeervolle steegjes van de Wudaoying Hutong waar u kennis maakt met het traditionele leven in het oude Peking en in het Beihai park, waar de bevolking de Tai Chi beoefenen.
Dag 5: Beijing
De hele dag wordt besteed aan een tocht naar de beroemde Grote Muur. Na afloop bezoekt u de Ming Tombes, waar keizerlijke families uit deze dynastie begraven liggen.
Dag 6: Beijing
Na het ontbijt bezoekt u het mausoleum van Mao Zhedong en aansluitend de historische Hemeltempel.
Dag 7: Beijing
Transfer naar het vliegveld of desgewenst het station voor het vervolg van uw reis.

Prijzen

2 personen 3 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 555,- € 535,- € 438,- € 161,-

Inclusief

- ontbijt

- vervoer
- excursiegelden

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?