Top

Reis op maat: Het hemelse China

🕒 9 dagen

Vanaf € 981 p.p.

Informatie

Hoogseizoenstoeslagen:
– 09 april – 05 mei: 30 euro per persoon per nacht
– 09 september – 11 oktober: 18 euro per persoon per nacht
– 12 oktober – 31 oktober:43 euro per persoon per nacht
– 01 november – 17 november: 18 euro per persoon per nacht
– 24 december – 19 januari: 18 euro per persoon per nacht
– 01 maart – 31 maart: 18 euro per persoon per nacht

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Beijing
Transfer naar uw hotel in Beijing met zijn vele paleizen en tempels, eetstalletjes, parken en pleinen, en de gezellige bedrijvige markten. In de avond geniet u van een heerlijk Peking Eend diner welke gegeten wordt met een heerlijke saus.

 

 

Dag 2: Beijing
Bezoek aan de Chinese muur. Al slingerend door het Chinese landschap en over de heuvels bewondert u een van de grootste wereldwonderen. Daarna bezoekt u het Zomerpaleis, buitenverblijf van de oude keizers, met prachtige tuinen.

 

Dag 3: Beijing
U maakt een fietstocht door de hutongs en ervaar het leven van de bewoners in het oude gedeelte van Beijing met de vele steegjes, oude huizen en een lokale markt. In de middag bezoekt u al wandelend de Verboden Stad waaruit eeuwenlang de Chinese keizers hun eigen wereld bestuurden.

 

Dag 4: Pingyao
Per trein naar Taiyuan met aansluitend door naar het traditioneel stadje Pingyao uit het nostalgisch verleden. Het is heerlijk te slenteren langs de prachtige monumentale panden, kleine winkeltjes en een bezoek aan een van de vele theehuizen.

 

Dag 5: Xi’ An
Verdaag verkent u de omgeving per riksja (fietstaxi) bezoekt u het tempelcomplex Shuanglin Si waar de honderden jaren oude Boeddhabeelden staan, de Confucius academie en de Taoïstische tempel. Aan het einde van de dag vertrekt u met de nachttrein naar Xi’an.

 

 

Dag 6: Xi’ An
In de morgen aankomst in Xi’an. Na het opfrissen in uw hotel brengt u een bezoek aan het Terracotta leger van keizer Qin Shihuang. Hier staan duizenden terracotta soldaten opgesteld met als symbool het graf van de eerste keizer van China te bewaken. Daarna bezoekt u de Grote Gans pagode, de kruiden-en medicijnenmarkt en ’s avond geniet u van een Tang Dynasty voorstelling met dans, zang en muziek.

 

Dag 7: Ping’An
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Guilin met aansluitend een transfer naar het authentiek dorpje Ping’an midden tussen de rijstvelden welke uitsluitend te voet toegankelijk is.

 

Dag 8: Ping’An
Na het ontbijt wandelt u tussen de groene rijstterrassen en geniet van elk moment. Tijdens uw wandeling maakt u kennis met de Yao bevolkingsgroep met hun interessante tradities.

 

Dag 9: Guilin
Transfer naar de luchthaven Guilin voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen: € 1214 ,-

3-5 personen: € 1152 ,-

6 personen: € 981 ,-

1 persoonstoeslag: € 208 ,-

Galerij

You don't have permission to register