Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Het hemelse China

vanaf € 981 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 9 dagen
Reiscode 124

Hoogseizoenstoeslagen:
- 09 april - 05 mei: 30 euro per persoon per nacht
- 09 september - 11 oktober: 18 euro per persoon per nacht
- 12 oktober - 31 oktober:43 euro per persoon per nacht
- 01 november - 17 november: 18 euro per persoon per nacht
- 24 december - 19 januari: 18 euro per persoon per nacht
- 01 maart - 31 maart: 18 euro per persoon per nacht

Dag 1: Beijing
Transfer naar uw hotel in Beijing met zijn vele paleizen en tempels, eetstalletjes, parken en pleinen, en de gezellige bedrijvige markten. In de avond geniet u van een heerlijk Peking Eend diner welke gegeten wordt met een heerlijke saus.
Dag 2: Beijing
Bezoek aan de Chinese muur. Al slingerend door het Chinese landschap en over de heuvels bewondert u een van de grootste wereldwonderen. Daarna bezoekt u het Zomerpaleis, buitenverblijf van de oude keizers, met prachtige tuinen.
Dag 3: Beijing
U maakt een fietstocht door de hutongs en ervaar het leven van de bewoners in het oude gedeelte van Beijing met de vele steegjes, oude huizen en een lokale markt. In de middag bezoekt u al wandelend de Verboden Stad waaruit eeuwenlang de Chinese keizers hun eigen wereld bestuurden.
Dag 4: Pingyao
Per trein naar Taiyuan met aansluitend door naar het traditioneel stadje Pingyao uit het nostalgisch verleden. Het is heerlijk te slenteren langs de prachtige monumentale panden, kleine winkeltjes en een bezoek aan een van de vele theehuizen.
Dag 5: Xi’an
Verdaag verkent u de omgeving per riksja (fietstaxi) bezoekt u het tempelcomplex Shuanglin Si waar de honderden jaren oude Boeddhabeelden staan, de Confucius academie en de Taoïstische tempel. Aan het einde van de dag vertrekt u met de nachttrein naar Xi’an.
Dag 6: Xi’an
In de morgen aankomst in Xi’an. Na het opfrissen in uw hotel brengt u een bezoek aan het Terracotta leger van keizer Qin Shihuang. Hier staan duizenden terracotta soldaten opgesteld met als symbool het graf van de eerste keizer van China te bewaken. Daarna bezoekt u de Grote Gans pagode, de kruiden-en medicijnenmarkt en ’s avond geniet u van een Tang Dynasty voorstelling met dans, zang en muziek.
Dag 7: Ping’an
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Guilin met aansluitend een transfer naar het authentiek dorpje Ping’an midden tussen de rijstvelden welke uitsluitend te voet toegankelijk is.
Dag 8: Ping’an
Na het ontbijt wandelt u tussen de groene rijstterrassen en geniet van elk moment. Tijdens uw wandeling maakt u kennis met de Yao bevolkingsgroep met hun interessante tradities.
Dag 9: Guilin
Transfer naar de luchthaven Guilin voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen 3 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 1.214,- € 1.152,- € 981,- € 208,-

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?