Hard Rock Hotel

Hard Rock Hotel

Hard Rock Hotel is een luxe resort gelegen aan de bekende stranden van Batu Ferringhi. Het betreft een hip en trendy resort geschikt voor families, stellen en alleenstaanden om te genieten en te relaxen. Het resort is omgeven door witte zandstranden en wuivende palbomen. Op de muren van het hotel hangen foto’s die de revolutie van muziek, mode en kunst weergeven. Het hotel heeft daarnaast ook een echte rock-’n-roll sfeer en de gasten worden behandeld alsof zij bekende sterren zijn.
Type Hotel
​Het hotel beschikt over 249 kamers die allen een prachtig uitzicht hebben op de zee, de tuin of het zwembad. De kamers zijn voorzien van een fris, modern design. Verder beschikken zij over televisie, cd- en dvd-speler, telefoon, kluis, haardroger, minibar en thee- en koffie faciliteiten. Het hotel beschikt over verschillende kamertypen waaronder Hillview Deluxe, Seaview Deluxe en Lagoon Deluxe. In de Hillview Deluxe kamer heeft u een panoramisch uitzicht op de bergen. De kamers zijn ruim en chic en voorzien van moderne faciliteiten. De Seaview Deluxe kamer biedt u een klassiek uitzicht op de zee. Het design van de kamers biedt u stijl en tegelijkertijd goede kwaliteit. Vanuit de Lagoon Deluxe kamer kunt u zo het zwembad in springen voor een frisse duik!
Het Hard Rock Hotel staat synoniem voor muziek, plezier en entertainment. In het Hard Rock Café kunt u genieten van een live band en ondertussen van heerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken. Het hotel beschikt daarnaast over een restaurant waar u Aziatische en internationale gerechten kunt proeven en er is zelfs een pizzeria aanwezig in het hotel. Bij het zwembad kunt u genieten van muziek en een lekker koel drankje of u kunt plezier maken in de glijbanen. Voor een heerlijke behandeling waarbij lichaam en geest worden vrijgemaakt bent u van harte welkom in de aanwezige spa.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?