Harbour Plaza North Point

Harbour Plaza North Point

Ervaar het leven van de stad met alle luxe bij Harbour Plaza North Point. Het hotel is uniek gelegen en daardoor gemakkelijk gebruik te maken van de transport netwerk van Hongkong. Of u nou snel weer door wilt of van plan bent om langer te blijven, zij hebben de intentie om dit uw huis te maken terwijl u ver van huis bent.
Type Hotel
​Harbour Plaza North Point heeft 669 smaakvol ingerichte kamers en suites. De meeste hebben een prachtig uitzicht over Victoria Harbour maar alle kamers zijn maximaal ingericht naar de gast zijn smaak voor een kort of lang verblijf. Standaard faciliteiten in de kamers zijn o.a. WiFi, airconditioning, satelliet en kabel TV, mini bar, koffie- en theezet faciliteiten en een Föhn.
Het 25 meter grote zwembad is de perfecte plaats om een paar baantjes te zwemmen of om even te relaxen in de zon. Heeft u zin om iets actiefs te doen? Dan is het Fitness centrum   geschikt om uw conditie op peil te houden. Harbour Plaza North Point is gespecialiseerd in Chinese delicatessen en internationale favorieten. In plaats van elke dag in het hotel te eten, eet ook eens een keer in de stad. Waar u talloze restaurantjes vindt die allemaal heerlijke gerechten serveren. 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?