Harbour Plaza Metropolis

Harbour Plaza Metropolis

Harbour Plaza Metropolis is gevestigd in het hart van Kowloon, en kijkt uit over het wereldberoemde Victoria Harbour. Doordat het zo dichtbij het trein station staat is het heel gemakkelijk om alle bezienswaardigheden te bezoeken die iets verder liggen. De liefhebbers van winkelen hoeven niet ver te zoeken. Harbour Plaza Metropolis is maar een paar minuten verwijderd van Kowloon’s Tsim Sha Tsui winkelcentra.
Type Hotel
​De 819 kamers en suites zijn ingericht voor gasten die luxe en moderne rust verwachten. Ongeveer 450 kamers hebben een prachtig uitzicht over het wereldberoemde Victoria Harbour. WiFi, Satelliet TV, Radio, airconditioning, mini bar, keuken, koffie- en theezet faciliteiten zijn standaard in alle kamers.
Met 3 restaurants en 2 lounges op de 7e en 8e verdieping is er altijd een restaurant waar u naar uw behoefte heerlijk kunt eten. Een award hebben deze restaurants en bars gewonnen met een selectie van Chinese, Japanse en Internationale delicatessen. Daarnaast heeft u nog op de 9e verdieping een fitness centrum, zwembad en spa waar u heerlijk kunt genieten van alle rust.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?