Harbour Plaza 8 Degrees

Harbour Plaza 8 Degrees

Het prijswinnende Harbour Plaza 8 Degrees is het ultieme hotel in Hongkong. Zo ingericht dat het al uw zintuigen wakker maakt, intieme kamers, luxe suites, een oogverblindende lobby, heerlijk eten in de restaurants, multifunctionele kamers en extraordinaire faciliteiten die comfort en stijl met elkaar mixen. Maar het echte avontuur is buiten de muren van deze prachtige accommodatie, met vele winkels, restaurants en prachtige bezienswaardigheden.
Type Hotel
​Een luxe accommodatie die comfortabel biedt maar toch betaalbaar is, heeft 702 goed ingerichte kamers en suites inclusief breedband internet en vele andere faciliteiten zoals radio, airconditioning, koffie- en theezet faciliteiten, 32 inch LCD tv met satelliet en haardroger.
Harbour Plaza 8 Degrees Hotel heeft restaurants en bars die comfortabele omgevingen met een verleidelijk menu mixen. Daardoor bieden ze een weide keuze gerechten van Aziatische specialiteiten tot internationale favorieten. Een fitness centrum, sauna en een enorm buitenzwembad zorgen ervoor dat u altijd geniet van uw verblijf.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?