Harbour Grand Kowloon

Harbour Grand Kowloon

Harbour Grand Knowloon geniet van 1 van de meest unieke locaties in de stad, pal naast het Kowloon strand en in het bruisende Whampoa Garden district. Het is ook maar 5 minuten rijden van MTR Hunghom Station en het Tsimshatsui. Het echte leven speelt zich af buiten het hotel, met vele restaurantjes, winkels en bezienswaardigheden is Hongkong een stad waar u geweest moet zijn.
Type Hotel
Harbour Grand Knowloon biedt 554 luxe en goed ingerichte kamers, inclusief 86 suites. De luxe categorie hebben een ruime kamers die ingericht zijn voor gasten wie veel houden van comfort en functionaliteit. Uitgerust met Satelliet TV, WiFi, airconditioning, koffie- en theezet faciliteiten en een volle mini bar zijn de kamers van Harbour Grand Knowloon Luxe, comfortabel maar toch functioneel en uitermate geschikt voor zakenliederen.
Met een fitness centrum, zwembad, spa, business centrum en een lounge is het natuurlijk een heerlijk verblijf in het hotel. Wat u ook maar wilt, het restaurant heeft altijd een gerecht voor u dat u heerlijk zult vinden. U kunt kiezen uit Europeaans eten, Japans, Kantonees, internationaal of gerechten recht van de grill af. met 7 restaurants en bars is er altijd een plek waar u zich helemaal thuis voelt.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?