Harbour Grand Hongkong

Harbour Grand Hongkong

Harbour Grand Hong Kong heeft een ideale ligging in de stad Hong Kong. De locatie van het hotel is maar een paar stappen verwijderd van de metro dat een makkelijke toegang geeft voor de rest van Hongkong zoals de vele winkeltjes, restaurants en bezienswaardigheden.
Type Hotel
​Harbour Grand Hong Kong heeft 828 kamers en Suites met verschillende stijlen die gemaakt zijn door Victoria Harbour. Harbour Grand Hong Kong biedt 122 luxe suites aan die zijn ingericht voor gasten die een langer verblijf in gedachte hebben. De resterende kamers bestaan uit de Superior Harbour, Deluxe Harbour, Grand Deluxe harbour, Premier Harbour, Executive en de geweldige Premier Harbour Suite. Allemaal uitgerust met een satelliet TV, airconditioning, minibar en koffie- en theezet faciliteiten.
Relax en leef uzelf uit na een lange dag van meetings of shoppen bij het Fitness centrum van Harbour Grand Hong Kong. Een 27 meter lang verwarmd zwembad ligt buiten tot uw beschikking met een jacuzzi en kinderbad. Voor een compleet stressloze vakantie of verblijf, verwen uzelf met een massage in de rust van de Spa. Met deze faciliteiten kunt u zich zonder enige moeite lang vermaken. Wat u ook maar wilt, het restaurant heeft altijd een gerecht voor u dat u heerlijk zult vinden. U kunt kiezen uit Europeaans eten, Japans, Kantonees, internationaal of gerechten recht van de grill af. met 7 restaurants en bars is er altijd een plek waar u zich helemaal thuis voelt

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?