Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Hakuraa Club in Meemu Atoll

Hakuraa Club in Meemu Atoll

Hakuraa Club is een accommodatie in het nieuwe vrij gegeven Atoll voor de exploitatie van het toerisme. Het resort ligt op een tropisch begroeid, langgerekt eiland. Op het Meemu Atoll. Het 140 kilometer ver gelegen resort is met de airtaxi (watervliegtuig) in ca. 40 minuten vliegen te bereiken.
Type Resort
Er zijn 10 Beach Bungalows gelegen op het strand en zijn voorzien van; douche, fan, telefoon en terras met zeezicht. De 70 gerenoveerde en fraaie Water Bungalows, staan allen boven het water. Deze bungalows liggen over de gehele lengte van het eiland en hebben terras met uitzicht over de oceaan. Vanaf elk terras kunt u via de trap in de lagune stappen. Bijzonder is de glazen vloer in de kamer waarbij u direct in het water onder de bungalow kijkt. De voorzieningen zijn hetzelfde als van de Beach Bungalows maar hebben bovendien; badkamer met bad en douche, airconditioning, tv, telefoon, minibar, safe, koffie/thee voorzieningen, haardroger, radio en internetaansluiting.
U treft er o.a.; een Buffet Restaurant, bar en coffeeshop, BBQ op het strand, vegetarisch cuisine, enkele winkeltjes, tuin, tv kamer, kapsalon en hotelkluis. Voor uw sportieve inspanningen is er; tafeltennis, fitness, volleybal, badminton, tennis en squash. Watersport; bananenboot, kano, catamaran, waterski, windsurf, duiken en snorkelen. Duikcentrum Padi, met verhuur en excursie mogelijkheden. Het rif ligt op ca. 900 meter vanaf het strand met daartussen de blauwgroene lagune.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?