Hakuraa Club in Meemu Atoll

Hakuraa Club in Meemu Atoll

Hakuraa Club is een accommodatie in het nieuwe vrij gegeven Atoll voor de exploitatie van het toerisme. Het resort ligt op een tropisch begroeid, langgerekt eiland. Op het Meemu Atoll. Het 140 kilometer ver gelegen resort is met de airtaxi (watervliegtuig) in ca. 40 minuten vliegen te bereiken.
Type Resort
Er zijn 10 Beach Bungalows gelegen op het strand en zijn voorzien van; douche, fan, telefoon en terras met zeezicht. De 70 gerenoveerde en fraaie Water Bungalows, staan allen boven het water. Deze bungalows liggen over de gehele lengte van het eiland en hebben terras met uitzicht over de oceaan. Vanaf elk terras kunt u via de trap in de lagune stappen. Bijzonder is de glazen vloer in de kamer waarbij u direct in het water onder de bungalow kijkt. De voorzieningen zijn hetzelfde als van de Beach Bungalows maar hebben bovendien; badkamer met bad en douche, airconditioning, tv, telefoon, minibar, safe, koffie/thee voorzieningen, haardroger, radio en internetaansluiting.
U treft er o.a.; een Buffet Restaurant, bar en coffeeshop, BBQ op het strand, vegetarisch cuisine, enkele winkeltjes, tuin, tv kamer, kapsalon en hotelkluis. Voor uw sportieve inspanningen is er; tafeltennis, fitness, volleybal, badminton, tennis en squash. Watersport; bananenboot, kano, catamaran, waterski, windsurf, duiken en snorkelen. Duikcentrum Padi, met verhuur en excursie mogelijkheden. Het rif ligt op ca. 900 meter vanaf het strand met daartussen de blauwgroene lagune.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?