Great Ocean Road Australië

vanaf € 1.895 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 6 dagen
Reiscode

Deze zes daagse reis naar de Great Ocean Road en het Kangaroo eiland is een waar spektakel als u van natuur houdt. U kunt zo tussen de Kangoeroes lopen, Koala's spotten en het gefluit van de tropische vogels aanschouwen. Wijn mag natuurlijk ook niet ontbreken als u naar Australië gaat , daarom gaat u langs enkele wijngaarden waar u tevens ook wijn kunt proeven.

Dag 1: Melbourne – Warnambool
Houdt u vast voor één van de prachtigste routes die u ooit gemaakt heeft. De Great Ocean Road trip is een route waar u maar aan twee dingen denkt: foto’s maken en genieten van het prachtige uitzicht. U stopt onderweg in de dorpjes Lorne en ApolloBay voordat u de 12 Apostles en Loch Ard Gorge bezoekt. De dag eindigt in Warnambool.
Dag 2: Warnambool – Adelaide
In de ochtend bezoekt u de Worn Gundidj bij het Tower Hill State Reserve. Het gebied was een grote voedselvoorziening voor de Koroit Gundidj bevolking. Uw gids laat u het perspectief van de traditionele Aboriginals zien over flora, fauna, het wilde leven, vulkanen en medicatie. U gaat verder naar Mt. Gambier om het mysterieuze Blue Lake te bezoeken en daarna reist u door naar Adelaide, hoofdstad van Zuid Australië.
Dag 3: The Barossa
Vandaag is een dag dat bestaat uit highlights. U begint de dag meteen stadstour door Adelaide. Daarna reist u naar het noorden waar u langs Australië zijn beroemdste wijngaard rijdt. U rijdt door verschillende dorpjes naar de Maggies Beer’s Shop Farm waar u seizoensgebonden lekkernijen kunt aanschaffen. Nu is het tijd voor een lunch bij de Zuid Australische Company Kitchen. Later bezoekt u Jacob’s Wijngaard waar u prijswinnende wijnen kunt proeven.
Dag 4: Adelaide – Kangaroo Island
Deze dag is vrij ter beschikking tot u de boot naar Kangaroo Island neemt.
Dag 5: Kangaroo Island Sights
Vandaag ontdekt u Kangaroo Island. U gaat naar het Flinders Chase National Park voor een paar prachtige fotomogelijkheden bij de Remarkable Rocks en de Admiral’s Arch. U heeft ook de kans omKoala’s en kangoeroes te zien. Tevens bent u bent uitgenodigd voor een lunch op de Andermel Marron Farm voor een voedsel en wijnproeverij. Daarna kunt een begeleide tour nemen bij de Seal Bay Conservation Park en komt u langs de zeeleeuwenfokkerij. U dineert vandaag voor het laatst met de gids en uw reisgenoten.
Dag 6: Adelaide
Vandaag ontdekt u Kangaroo Island. U gaat naar het Flinders Chase National Park voor een paar prachtige fotomogelijkheden bij de Remarkable Rocks en de Admiral’s Arch. U heeft ook de kans om Koala’s en kangoeroes te zien. Tevens bent u bent uitgenodigd voor een lunch op de Andermel Marron Farm voor een voedsel en wijnproeverij. Daarna kunt een begeleide tour nemen bij de Seal Bay Conservation Park en komt u langs de zeeleeuwenfokkerij. U dineert vandaag voor het laatst met de gids en uw reisgenoten.

Prijzen

Periode 2 - 6 personen. 1 persoonstoeslag Vertrek
Vanaf prijzen € 1.895,- € 450,- Vast vertrek

 

Vertrek 2018:
- 09 jan
- 30 jan
- 13 feb
- 06 mar
- 21 apr
- 12 mei
-  8 sep
- 29 sep
- 20 okt
- 10 nov
- 01 dec
vertrek 2019
- 12 jan
- 19 jan
- 02 feb
- 16 feb
- 02 mar
- 16 mar
- 30 mar
- 20 apr
- 11 mei
- 07 sep
- 28 sep
- 19 okt
- 09 nov
- 30 nov
- 14 dec

Inclusief

- ontbijt

- één lunch
- twee diners
- vervoer
- gids
- chauffeur
- excursieprijzen

Exclusief

- Internationale vlucht

- visum
- taxen

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?