Grand Preanger in Bandung

Grand Preanger in Bandung

De geschiedenis van dit mooie 4 sterren hotel gaat ver terug in de tijd. In 1897 nam een Nederlander met de naam Van Deeterkom een failliete supermarkt over aan de 'Groote Postweg' en doopte het om tot hotel. Dit was de geboorte van het Grand Preanger Hotel.  Het witte gebouw met zijn typische Art Deco stijl heeft een centrale ligging want het centrum van Bandung ligt vlak naast de deur. Voeg daar de vriendelijke en professionele service aan toe en het wordt u duidelijk dat dit één van de meest gerenommeerde hotels in de stad is. 
Type Hotel
​Het hotel biedt 189 kamers aan, allen uitgerust met AC, minibar, satelliet tv en badkamer met bad en douche. De kamers zijn gestileerd in een mix van Art Deco gecombineerd met een hedendaagse moderne stijl.
Restaurant Grand Preanger Aerowisata serveert een variëteit aan zowel Indonesische en westerse gerechten. In Preanger Lounge en Wine Corner kunt u genieten van een ``afternoon tea`` en er is een selectie van de beste kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Australië, Chili, Californie en Italië. Verder is er een fitnesscentrum, kidsclub, een zwembad, winkel galerij, spa, wasserette en wisselkantoor.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?