Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Grand Park City Hall Hotel

Grand Park City Hall Hotel

  Het Grand Park City Hall Hotel is gelegen in het levendige en historische deel van Singapore. Het hotel is slechts enkele minuten van de grote warenhuizen verwijderd. Ook ligt het hotel dichtbij verschillende historische gebouwen als City Hall, Victoria Concert Hall en het Parliament Building. Daarnaast zijn er verschillende musea in de buurt te vinden en de nieuwste toeristische attractie van Singapore, The Singapore Flyer.

  Type Hotel

  Het hotel bestaat uit tien verdiepingen en combineert de charme van het eeuwenoude met moderne architectuur. Het hotel beschikt over verschillende types kamers, waaronder de superior room. Deze kamers hebben een elegante stijl en beschikken onder andere over internettoegang, koffie- en thee faciliteiten en een kluis. De Deluxe room is voorzien van een moderne, chique en elegante stijl gecombineerd met comfort. Vanuit de kamers heeft u uitzicht op het levendige Clarke Quay of op het weelderige groen van het Fort Canning Park. Daarnaast beschikt het hotel over verschillende soorten suites.

  Het hotel beschikt over een prachtig buitenzwembad. Daarnaast kunt u lekker bijkomen in de aanwezige jacuzzi. Voor degenen die ook tijdens hun vakantie fit willen blijven, kunnen zich uitleven in het fitnesscentrum. In het Spa Park Asia kunt u zich lekker laten verwennen door middel van eeuwenoude Aziatische behandelingen. Het hotel is voorzien van drie restaurants en een bar. De restaurants bieden u heerlijke diverse gerechten. In de bar kunt u genieten van diverse wijnen en live muziek.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?