Grand Park City Hall Hotel

Grand Park City Hall Hotel

  Het Grand Park City Hall Hotel is gelegen in het levendige en historische deel van Singapore. Het hotel is slechts enkele minuten van de grote warenhuizen verwijderd. Ook ligt het hotel dichtbij verschillende historische gebouwen als City Hall, Victoria Concert Hall en het Parliament Building. Daarnaast zijn er verschillende musea in de buurt te vinden en de nieuwste toeristische attractie van Singapore, The Singapore Flyer.

  Type Hotel

  Het hotel bestaat uit tien verdiepingen en combineert de charme van het eeuwenoude met moderne architectuur. Het hotel beschikt over verschillende types kamers, waaronder de superior room. Deze kamers hebben een elegante stijl en beschikken onder andere over internettoegang, koffie- en thee faciliteiten en een kluis. De Deluxe room is voorzien van een moderne, chique en elegante stijl gecombineerd met comfort. Vanuit de kamers heeft u uitzicht op het levendige Clarke Quay of op het weelderige groen van het Fort Canning Park. Daarnaast beschikt het hotel over verschillende soorten suites.

  Het hotel beschikt over een prachtig buitenzwembad. Daarnaast kunt u lekker bijkomen in de aanwezige jacuzzi. Voor degenen die ook tijdens hun vakantie fit willen blijven, kunnen zich uitleven in het fitnesscentrum. In het Spa Park Asia kunt u zich lekker laten verwennen door middel van eeuwenoude Aziatische behandelingen. Het hotel is voorzien van drie restaurants en een bar. De restaurants bieden u heerlijke diverse gerechten. In de bar kunt u genieten van diverse wijnen en live muziek.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?