Grand Nanggroe in Banda Aceh

Grand Nanggroe in Banda Aceh

Het Grand Nanggroe Hotel dat één van de toonaangevende hotels is van Banda Aceh en een internationale standaard heeft met bijbehorende faciliteiten. Het moderne hotel ligt midden in de stad, op 5 minuten loopafstand van de Baiturrahman moskee, 20 minuten van de luchthaven en 30 minuten naar het strand van Lhok Nga.
Type Hotel
​Het Grand Nanggroe Hotel dat één van de toonaangevende hotels is van Het hotel kent 92 kamer in verschillende categorieën als DeLuxe kamers, grand DeLuxe kamers en 4 Suites. Alle kamers en suites zijn uitgerust met airconditioning, televisie, telefoon,WiFi internetverbinding, kluisje, koffie- en thee faciliteiten  en minibar. De Grand DeLuxe en Suites hebben als extra; badjas, haardroger en extra handdoeken.
Voor uw fysieke inspanning is er een fitness ruimte en zwembad waar het ook perfect relaxen is. Voor uw culinaire wensen is er het restaurant en de Cake & Café shop met lekkernijen. In het entertainment programma is er op vrijdagavond life muziek en op zaterdagavond karaoke.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?