Glen Avon Lodge

Glen Avon Lodge

  Glen Avon Lodge is gelegen in de prachtige wijn landen van Constantia. Dit vredige landhuis is omringt door mooie tuinen, rijk aan lokale bloemen en plantensoorten en altijd druk bezocht door vele verschillende vogels. Met haar goede ligging is Glen Avon dicht bij vele attracties als Kaapstad, de Tafelberg, Kirstenbosch tuinen, de Wijnroute, parelwitte stranden en nog veel meer.
  Type Lodge
  ​Alle kamers hebben uitzicht op de tuin en zijn in bezit van een eigen patio of balkon. Zij zijn luxueus ingericht met een kingsize bed en moderne marmeren/granieten badkamer. Verder zijn de kamers voorzien van airconditioning, privé bar, elektronische kluis, koffie-/theefaciliteiten, wekker radio, satelliet tv en internet. De suites zijn ook in het bezit van een magnetron, waterkoker, toaster en servies voor gasten die graag langer willen verblijven.
  Op de warme dagen kunt u heerlijk afkoelen in het 11-meter lange zoutwater zwembad. De dineerzaal en veranda hebben een prachtig uitzicht op de tuinen en zijn elke dag open voor een hartig Engels & Continentaal ontbijt buffet. Glen Avon heeft een gemengde keuken met internationale en lokale smaken aangevuld met vers geplukte kruiden van de lodge en haar eigen groentetuin. Geniet in de avond van een heerlijk drankje in de warme lounge of lantaarn verlichte veranda.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?