Fusion Hotel in Hoi An

Fusion Hotel in Hoi An

Fusion Maia  is een uniek resort dat helemaal staat voor de kunst van ontspanning.  Gelegen aan het rustige My Khe strand en slechts op ongeveer 15 minuten van de bekende stad Hoi An en de bezienswaardigheden zoals de marmeren brug, de Japanse brug en de rivier Thu Bon zijn makkelijk bereiken.
Type Hotel
​Fusion Maia is een prachtig 5 sterren villa resort met privé zwembad. De 80 pool villa’s, 4 Spa villa’s en 3 Beach villa’s welke direct aan het strand liggen bruist van alle luxe. Een eigen zwembad, terrasje en privacy maken uw verblijf tot onvergetelijk. Uitstekend geschikt voor Honeymooners. Alle kamers hebben een grote TV, DVD spelers, Ipods en een ruime badkamer met een regendouche.
Ontbijt kan worden geserveerd op het strand of bij uw villa op elk tijdstip van de dag, wanneer het u uitkomt. De restaurants serveren Aziatische-, internationale- en gerechten vers uit de zee. Fusion Maia heeft de meest uitgebreide spa van heel centraal Vietnam, met stoombaden, sauna’s en vele verschillende behandelingen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?