Top

Reis op maat: Fascinerend Hongkong

🕒 5 dagen

Informatie

Inclusief:

✔️ Ontbijt

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Hongkong
Transfer naar uw hotel. In de middag per ‘Tram’ vertrek naar de Victoria Peak. Daarna naar de Peak Tower en Galleria met zijn panoramaterras voor een grandioos uitzicht over de stad en de omringende eilanden, en een bezoek aan het Madame Tussauds wassenbeeldenmuseum. In de Peak Tower geniet u een heerlijk.

 

Dag 2: Hongkong
Na het ontbijt vertrekt u voor een dag in het Ocean Park. Dit park wat 80 hectare groot is beschikt over vele attracties voor jong tot oud. U maakt hier kennis met een schitterende onderwaterwereld,mooie uitzichten en diverse attracties.

 

Dag 3: Hongkong
In de ochtend maakt u een stadsrondrit door Central, in het verleden bekent als “Victoria”. Dit stadsdeel is het bruisende en economische hart van de stad. Een oase van rust, groen, grote volière en een thee museum, ligt achter het markante Bank of China gebouw. In de middag maakt u een overtocht met de historische Star Ferry. In de vroege avond is er het grote licht spektakel “Symphonyof Lights”, te zien vanaf de Waterfront op Kowloon.

 

Dag 4: Hongkong
De gehele dag bij de paardenraces van de Happy Valley Race course. De paardenrennen zijn een instituut voor veel Chinezen. Een hypermodern complex en een boeiende ervaring in het reilen en zeilen van de twee maal per week gehouden rennen.

 

Dag 5: Hongkong
Transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Galerij

You don't have permission to register