Fascinerend Hongkong

Type Reis op maat (facetreis)
Duur 5 dagen
Reiscode -
Dag 1: Hongkong
Transfer naar uw hotel. In de middag per ‘Tram’ vertrek naar de Victoria Peak. Daarna naar de Peak Tower en Galleria met zijn panoramaterras voor een grandioos uitzicht over de stad en de omringende eilanden, en een bezoek aan het Madame Tussauds wassenbeeldenmuseum. In de Peak Tower geniet u een heerlijk.
Dag 2: Hongkong
Na het ontbijt vertrekt u voor een dag in het Ocean Park. Dit park wat 80 hectare groot is beschikt over vele attracties voor jong tot oud. U maakt hier kennis met een schitterende onderwaterwereld,mooie uitzichten en diverse attracties.
Dag 3: Hongkong
In de ochtend maakt u een stadsrondrit door Central, in het verleden bekent als “Victoria”. Dit stadsdeel is het bruisende en economische hart van de stad. Een oase van rust, groen, grote volière en een thee museum, ligt achter het markante Bank of China gebouw. In de middag maakt u een overtocht met de historische Star Ferry. In de vroege avond is er het grote licht spektakel “Symphonyof Lights”, te zien vanaf de Waterfront op Kowloon.
Dag 4: Hongkong
De gehele dag bij de paardenraces van de Happy Valley Race course. De paardenrennen zijn een instituut voor veel Chinezen. Een hypermodern complex en een boeiende ervaring in het reilen en zeilen van de twee maal per week gehouden rennen.
Dag 5: Hongkong
Transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

Inclusief

  • ontbijt

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?