Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Fascinerend Hongkong

Type Reis op maat (facetreis)
Duur 5 dagen
Reiscode -
Dag 1: Hongkong
Transfer naar uw hotel. In de middag per ‘Tram’ vertrek naar de Victoria Peak. Daarna naar de Peak Tower en Galleria met zijn panoramaterras voor een grandioos uitzicht over de stad en de omringende eilanden, en een bezoek aan het Madame Tussauds wassenbeeldenmuseum. In de Peak Tower geniet u een heerlijk.
Dag 2: Hongkong
Na het ontbijt vertrekt u voor een dag in het Ocean Park. Dit park wat 80 hectare groot is beschikt over vele attracties voor jong tot oud. U maakt hier kennis met een schitterende onderwaterwereld,mooie uitzichten en diverse attracties.
Dag 3: Hongkong
In de ochtend maakt u een stadsrondrit door Central, in het verleden bekent als “Victoria”. Dit stadsdeel is het bruisende en economische hart van de stad. Een oase van rust, groen, grote volière en een thee museum, ligt achter het markante Bank of China gebouw. In de middag maakt u een overtocht met de historische Star Ferry. In de vroege avond is er het grote licht spektakel “Symphonyof Lights”, te zien vanaf de Waterfront op Kowloon.
Dag 4: Hongkong
De gehele dag bij de paardenraces van de Happy Valley Race course. De paardenrennen zijn een instituut voor veel Chinezen. Een hypermodern complex en een boeiende ervaring in het reilen en zeilen van de twee maal per week gehouden rennen.
Dag 5: Hongkong
Transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

Inclusief

  • ontbijt

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?