Top

Reis op maat: Exotische stranden van Maleisië

🕒 10 dagen

Vanaf € 917 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ hotelaccommodatie

✔️ ontbijt

✔️ transfers

✔️ vervoer inclusief chauffeur

✔️ excursiegelden

✔️ entreegelden

Exclusief:

❌ overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld

❌ uitgaven van persoonlijke aard

❌ eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

DAG 1: PANGKOR ISLAND
Na het ontbijt wordt u afgehaald bij uw hotel in Kuala Lumpur. In ongeveer 3 uur rijdt u naar Lumut voor uw overtocht naar Pangkor. Het eiland Pangkor is een waar paradijs met een rijke natuur, parelwitte stranden die omzoomd zijn met palmen en een overweldigende onderwaterwereld. De idyllische paalwoningdorpjes van de vissers zijn een gewild foto object.

 

DAG 2 – 3: PANGKOR ISLAND
Pangkor Island biedt diverse mogelijkheden o.a., wandelingen langs de lagunes, een wandeling door het regenwoud of over het eiland, bezoek aan vissersdorpjes, excursies naar de eilandjes of optioneel een bezoek aan de ruïne van het oude Nederlandse fort Kota Belanda. Natuurlijk kunt u zich ook ontspannen aan het zwembad.

 

DAG 4: PENANG
In de ochtend vaart u terug naar Lumut. De tocht brengt u naar Kuala Kangsar. U ziet o.a., de Ubadia moskee met zijn goudgekleurde koepel, het Kenangan paleis met zijn koninklijke museum en het Iskandariah paleis van de sultan van Perak. Via de Penang Bridge rijdt u naar de “Parel van de Oriënt”, Penang. Het fraaie Penang heeft een rijke Arabische, Chinese en Britse historie en cultuur. In en rondom de hoofdstad Georgetown, vindt u de meeste van de historische gebouwen van het eiland.

 

DAG 5 – 6: PENANG
Deze dagen staan in het teken van een bezoek aan de Kek Lok Si tempel, ook wel de Tempel van het Paradijs genoemd. De tempel bestaat uit zeven etages en is gevormd uit Chinese, Thaise en Birmese architectuur. Verder zult u door middel van een kabeltreintje de 821 meter hoge top van Bukit Penang bezoeken waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht.

 

DAG 7: LANGKAWI
U heeft een transfer naar de haven van Penang. Hier gaat u aan boord voor een twee uur durende vaartocht naar Langkawi. Langkawi is met haar prachtige koraalriffen een waar paradijs voor snorkel- en duikliefhebbers. Maar ook natuurliefhebbers komen zeker aan hun trekken.

 

DAG 8 – 9: LANGKAWI
Vrij om heerlijk te genieten van zon, zee en strand.

 

DAG 10: LANGKAWI
U heeft een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen € 1134 ,- p.p.

3 – 4 personen: € 999 ,- p.p.

5 – 6 personen: € 917 ,- p.p.

1 persoonstoeslag € 680 ,- 

Galerij

You don't have permission to register