Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Maleisië: Exotische stranden van Maleisië in 10 dagen

vanaf € 917 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 10 dagen
Reiscode 096
Dag 1: Pangkor Island
Na het ontbijt wordt u afgehaald bij uw hotel in Kuala Lumpur. In ongeveer 3 uur rijdt u naar Lumut voor uw overtocht naar Pangkor. Het eiland Pangkor is een waar paradijs met een rijke natuur, parelwitte stranden die omzoomd zijn met palmen en een overweldigende onderwaterwereld. De idyllische paalwoningdorpjes van de vissers zijn een gewild foto object.
Dag 2 - 3: Pangkor Island
Pangkor Island biedt diverse mogelijkheden o.a., wandelingen langs de lagunes, een wandeling door het regenwoud of over het eiland, bezoek aan vissersdorpjes, excursies naar de eilandjes of optioneel een bezoek aan de ruïne van het oude Nederlandse fort Kota Belanda. Natuurlijk kunt u zich ook ontspannen aan het zwembad.
Dag 4: Penang
In de ochtend vaart u terug naar Lumut. De tocht brengt u naar Kuala Kangsar. U ziet o.a., de Ubadia moskee met zijn goudgekleurde koepel, het Kenangan paleis met zijn koninklijke museum en het Iskandariah paleis van de sultan van Perak. Via de Penang Bridge rijdt u naar de “Parel van de Oriënt”, Penang. Het fraaie Penang heeft een rijke Arabische, Chinese en Britse historie en cultuur. In en rondom de hoofdstad Georgetown, vindt u de meeste van de historische gebouwen van het eiland.
Dag 5 - 6: Penang
Deze dagen staan in het teken van een bezoek aan de Kek Lok Si tempel, ook wel de Tempel van het Paradijs genoemd. De tempel bestaat uit zeven etages en is gevormd uit Chinese, Thaise en Birmese architectuur. Verder zult u door middel van een kabeltreintje de 821 meter hoge top van Bukit Penang bezoeken waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht.
Dag 7: Langkawi
U heeft een transfer naar de haven van Penang. Hier gaat u aan boord voor een twee uur durende vaartocht naar Langkawi. Langkawi is met haar prachtige koraalriffen een waar paradijs voor snorkel- en duikliefhebbers. Maar ook natuurliefhebbers komen zeker aan hun trekken.
Dag 8 - 9: Langkawi
Vrij om heerlijk te genieten van zon, zee en strand.
Dag 10: Langkawi
U heeft een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen 3 - 4 personen. 5 - 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 1.134,- € 999,- € 917,- € 680,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • transfers
 • vervoer inclusief chauffeur
 • excursiegelden
 • entreegelden

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?