Equatorial Malakka Hotel

Equatorial Malakka Hotel

De Equatorial heeft een goede ligging in de nabijheid van het historische deel van Malakka. Een fantastische locatie om al wandelend de vele bezienswaardigheden en locaties te gaan verkennen. Zo vindt u het oude fort A’Famosa al op 100 meter en het bekende Stadhuys op 150 meter vanaf uw hotel. Het hotel ademt klasse, sfeer en rust. Een erg mooi hotel wat wij u graag aanbevelen.
Type Hotel

​Er zijn diverse categorieën van kamers die uw verblijf veraangenamen. De kamers zijn ruim en beschikken o.a. over; zitje, tv, koelkast, koffie+thee, tel., grote kluis, grote klerenkast, bad/douche, föhn, airco, internet aansluiting en dagelijkse krant.

 

?In de lobby vindt u de souvenir shop en patisserie. Uw ontbijtbuffet wordt geserveerd in het Resthouse Café. Op culinair terrein is er een royale keuze in restaurants. Zo is er de Kampachi (Japans), Resthouse Café (buffet), K5 bistro en het Seri Nyonya Peranakan Restaurant. In de Flo kunt u terecht voor alcoholische dranken, wijnen en exclusieve sigaren.
Buiten is er voor uw ontspanning het grote zwembad en tennis court. Binnen vindt u jacuzzi, sauna, schoonheidssalon en massage.

 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?