Equatorial Hotel

Equatorial Hotel

Het uit 1973 stammende Equatorial is een echt zaken hotel maar ook de toerist zal hier een prettig en sfeervol verblijf hebben. De locatie ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand tot de bekende Petronas Twin Towers en de daarbij liggende shopping mall. In ongeveer 3 minuten lopen bent u al bij de monorail die de stad doorkruist. Een zeer goed en prettig hotel!
Type Hotel
 De 270 kamers zijn sfeervol ingericht en beschikken ondermeer over; airco, internet aansluiting, koelkast, kluis, telefoon, tv, koffie/thee faciliteit, dagelijkse krant, strijkbout/strijkplank, haardroger en badjas/badslippers. Het hotel beschikt over aangepaste kamers voor rolstoel gebruikers.
Voor uw recreatie is er de volledig uitgeruste Equinox Fitness Centre. Voor uw fysieke ontspanning is er de Equinox Spa. Een groot buiten zwembad en zondeck met uitzicht op de Twin Towers veraangenamen uw verblijf.
Op culinair gebied zijn er meerdere awards houdende restaurants binnen het hotel met verrukkelijke keukens. Zo is er de Golden Phoenix met á la carte Kantonese keuken. De Kampachi voor exquise Japanse fijnproevers. Een authentiek Zwitserse restaurant is de Chalet met een Alpine ambiance. Nabij de lobby vindt u de Étoile Bistro voor snacks, ijs, softdrinks en pastries. De Nipah Coffee Shop is er  voor ontbijt, lunch en diner met uitgebreid buffet maar ook voor ä la carte. In de Flo Lobby Lounge is het goed toeven met een goed glas wijn in een trendy atmosfeer. Nabij het zwembad verkrijgt u koele drinks en snacks.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?