Elephants Footprint Lodge

Elephants Footprint Lodge

  Twee kilometer bij het bekende Addo Elephant National Park vandaan vindt men het Elephants Footprint Lodge. Deze gezellige lodge beschikt over 12 luxueuze suites. In de ochtend geniet u van een Engels/continentaal ontbijt en in de avond is het mogelijk een privé diner te nemen in de wijnkelder. Natuurlijk mogen de safari’s niet ontbreken. Vanuit de lodge worden rivier, zee, duin, en kijksafari’s aangeboden welke volledig naar uw wens en op maat worden gemaakt.
  Type Lodge
  ​Afhankelijk van uw wensen beschikt de lodge over 5 verschillende typen suites voorzien van twin, queensize, of kingsize bedden. Alle suites beschikken over een comfortabele zitruimte en een aparte badkamer met wastafel en een groot bad. Ook heeft elke suite een privé buiten douche, verwarming, een waaier, wekkerradio en koffie-/theefaciliteiten. Badlinnen, slippers en badjassen zijn standaard in de suite aanwezig. De twin suites beschikken verder over een bank die kan worden uitgeklapt tot een extra 2-persoons bed.
  In de winter kunt u heerlijk ontspannen in de met leer beklede lounge voor een warme openhaard en een grote televisie. Voor de warmere dagen kunt een lekker afkoelen in het zwembad omringd door prachtige inheemse tuinen.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?