Top

Reis op maat Thailand: Elephant Hills Khao Sok Jungle lake safari

🕒 3 dagen

Reis van dag tot dag

 

 

 

 

 

 

DAG 1: KHAO SOK
Dit arrangement kan niet los geboekt worden maar altijd in combinatie met een rondreis.
Transfer van vliegveld of hotel naar de Elephant Hills camping in Khao Sok waar u verblijft in een luxe tent. Na opgefrist te hebben, gaat u per safaribus naar Elephant Hills voor een echt ontroerende ervaring met het grootste dier van Azië, de olifant. U gaat ze wassen, voeden en aanraken in een bijna onaangetaste omgeving. In de namiddag maakt u een kanosafari op de rivier Sok. U leunt achterover en geniet van de adembenemende schoonheid van Khao Sok. ’s Avonds geniet u van een filmpresentatie, een dansvoorstelling en een kookdemonstratie.

 

 

 

 

 

 

DAG 2: CHEOW LARN LAKE
U bezoekt de lokale markt in Takhun om de Thaise landelijke levensstijl te ervaren. Daarna gaat u met de traditionele longtailboot Cheow Larn Lake verkennen. U komt aan bij het adembenemende Rainforest Camp. Er zijn kano’s beschikbaar om de omgeving te verkennen. In de middag gaat u op kano safari en kijkt u of er wilde dieren te zien zijn. U overnacht op het Rainforest Camp.

 

 

 

 

 

 

DAG 3: KHAO SOK
Vandaag staat een jungle trekking te voet door het unieke Rainforest van Zuid Thailand op het programma. De gids neemt u mee naar het oerwoud en laat u genieten van de natuur. Als u geluk heeft kunt u oog in oog komen te staan met één van de wilde dieren. U bezoekt een vleermuizengrot waar ook slangen leven. Na de lunch op het Rainforest Camp is het mogelijk om te zwemmen. Hierna keert u terug naar uw hotel of de luchthaven.

Galerij

thailand reis op maat khao sok 3 dagen smaragd reizen
You don't have permission to register