Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Elephant Hills Khao Sok Jungle Lake Safari

Type Reis op maat (facetreis)
Duur 3 dagen
Reiscode
Dag 1: Khao Sok
Dit arrangement kan niet los geboekt worden maar altijd in combinatie met een rondreis.
Transfer van vliegveld of hotel naar de Elephant Hills camping in Khao Sok waar u verblijft in een luxe tent. Na opgefrist te hebben, gaat u per safaribus naar Elephant Hills voor een echt ontroerende ervaring met het grootste dier van Azië, de olifant. U gaat ze wassen, voeden en aanraken in een bijna onaangetaste omgeving. In de namiddag maakt u een kanosafari op de rivier Sok. U leunt achterover en geniet van de adembenemende schoonheid van Khao Sok. ’s Avonds geniet u van een filmpresentatie, een dansvoorstelling en een kookdemonstratie.
Dag 2: Cheow Larn Lake
U bezoekt de lokale markt in Takhun om de Thaise landelijke levensstijl te ervaren. Daarna gaat u met de traditionele longtailboot Cheow Larn Lake verkennen. U komt aan bij het adembenemende Rainforest Camp. Er zijn kano’s beschikbaar om de omgeving te verkennen. In de middag gaat u op kano safari en kijkt u of er wilde dieren te zien zijn. U overnacht op het Rainforest Camp.
Dag 3: Khao Sok
Vandaag staat een jungle trekking te voet door het unieke Rainforest van Zuid Thailand op het programma. De gids neemt u mee naar het oerwoud en laat u genieten van de natuur. Als u geluk heeft kunt u oog in oog komen te staan met één van de wilde dieren. U bezoekt een vleermuizengrot waar ook slangen leven. Na de lunch op het Rainforest Camp is het mogelijk om te zwemmen. Hierna keert u terug naar uw hotel of de luchthaven.

Prijzen

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?