Eden Hotel in Saigon

Eden Hotel in Saigon

Het Eden Saigon hotel is een 4 sterren hotel gelegen in het hart van alle entertainment van Saigon, het  zakenleven en de gezellige winkelcentra. Het is maar 5 minuten lopen tot de Ben Thanh Markt. Door de centrale ligging is het heel makkelijk om naar alle bezienswaardigheden te gaan welke u werkelijk gezien moet hebben.
Type Hotel
​Genieten van rust en comfort is mogelijk in het Eden Saigon Hotel. Met een moderne interieur en faciliteiten zorgen de 129 tellende kamers ervoor dat uw verblijf aangenaam wordt. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning,  een LED TV, WiFi, kluisje, minibar, koffie en theezetfaciliteiten, IDD telefoon en een haardroger.
Het hotel heeft één restaurant die Aziatische en Westerse gerechten serveert. Daarnaast kunt u in de 2 bars een heerlijk verfrissend drankje nuttigen. Verkoeling kunt u vinden in het enorme zwembad op de 12e verdieping voorzien van ligbedden en parasols. Bestel een van de fantastische Spa & massage arrangementen of bezoekt u voor uw dagelijkse training het fitness centrum.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?