East Coast tropical Discovery

Type Reis op maat (facetreis)
Duur 12 dagen
Reiscode 154
Dag 1: Sydney – Coffs Harbour
Vertrektijd om 07.30 uur vanuit Sydney, langs de panoramische-kustlijn met een stop in de kuststad Port Macquarie. Vervolgens naar Coffs Harbour. In de avond is er een gezellige welkomstborrel met uw gids en eventuele reisgenoten.
Dag 2: Byron Bay – Gold Coast
In de ochtend is er een bezoek aan Cape Byron met zijn vuurtoren, prachtig uitzicht, en u bent tevens in de meest oostelijke punt van Australië. Er wordt een stop gemaakt in het exclusieve Byron Bayvoor de lunch (excl.), waarna u verder gaat langs de Tweed River Valley naar de bekende Gold Coast. U bezoekt het Currumbin Wildlife Sanctuary, waar honderden dieren en vogels verblijven. Zestig jaar geleden is deze ontstaan en is het thuis van vele Australische dieren. Vanavond bent u vrij en kunt u dineren in een van de vele restaurants.
Dag 3: Gold Coast – Noosa
Vandaag reist u naar Brisbane, waar u een tour maakt. U bezoekt de Australian Zoo, bekend van de Crocodile Hunter Steve Irwin. Neem een kijkje in het wildlife ziekenhuis of het wereldberoemde Crocoseum. De Zoo is het ultieme wildlife avontuur, welke ervoor zorgt dat u een wildlife ervaring heeft welke u nooit zult vergeten! Uw eindpunt van de dag is Noosa aan de Sunshine Coast.
Dag 4: Noosa
Deze dag is vrij ter besteding. U kunt zelf Noosa gaan ontdekken. U kunt gaan zwemmen bij Noosa Main Beach of maak een mooie wandeling door Noosa National Park. Als u heel avontuurlijk bent dan kunt u een boottocht maken door de Noosa Everglades, waar u kunt genieten van een spectaculaire omgevingen zoals hagelwitte stranden, meren, wetlands, mangroves en verschillende flora en fauna.
Dag 5: Noosa - Hervey Bay
U bekijkt de wonderen van Fraser Island. Een eiland welke op de World Heritage lijst staat. U maakt een 4WD tour over Rainbow Beach, waarna u verder gaat met de ferry naar Fraser Island. Hier maakt u een wandeling door het regenwoud en bezoekt u Lake McKenzie, omringd met prachtige witte stranden. Op het eiland geniet u van een heerlijk barbecue lunch, waarna u terug gaat naar het vaste land en naar uw verblijfplaats deze nacht, Hervey Bay.
Dag 6: Hervey Bay-Rockhampton
Vandaag gaat u op weg naar de beef hoofdstad van Australië.Onderweg maakt u een stop bij Langmorn Station, een veestation welke nog volledig in werking is. In de middag geniet u van een kopje thee in een gerestaureerde homestead, de Queenslander gebouwd in 1873. U rijdt verder naar Rockhampton een plaats gelegen aan de Fitszroy rivier.
Dag 7: Rockhampton-Dagdream Island
U rijdt naar het noorden, via de suikerstad Mackay, voordat u naar Airlie Beach zult gaan, een doorgang naar de Whitsunday Eilanden. Op Airlie Beach gaat u aan boord van een ferry waar u het ‘DagdroomEiland’ doorkruist, in het hart van de spectaculaire Great BarrierReef.
Dag 8: Dagdream Island
Vandaag heeft u een vrije dag waarbij u zelf uw tijd kunt invullen. Zo kunt u ervoor kiezen om een wandeling door het regenwoud te maken, een partijtje beachvolleybal te spelen, te tennissen, waterpolo, snorkelen of kajakken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om lekker te gaan luieren bij het zwembad of op het strand. Of geef uw lichaam en geest een oppepper in de aanwezige spa.
Dag 9: Dagdream Island-Mission Beach
U reist terug naar het vaste land, waarna u verder het Tropische North Queensland in reist. In Townsville heeft u uitzicht op het eiland Magnetic, waar tijd is voor een wandeling langs het strand. U verblijft in een resort bij Mission Beach.
Dag 10: Mission Beach - Cairns
De ochtend heeft u nog gelegenheid om te wandelen langs het strand voordat u naar het noorden vertrekt om de schilderachtige berg Kuranda te ontdekken. Zwerf over de Heritage Markten en kunstgalerijen. U kunt kiezen om naar uw accommodatie te gaan of optioneel per Skyrail Rainforest Cablewayeen tocht te maken het regenwoud van het Barron Gorge National Park.
Dag 11: Great Barrier Reef
U gaat aan boord van een Adventure catamaran en vaart uit naar de Great Barrier Reef. Geniet van de presentatie over het rif en zie de onderwaterwereld vanuit de onderwater observatie ruimte of maak een tocht met de boot waar u beneden het wateroppervlak zit. Er is ook gelegenheid om te gaan snorkelen en de fantastische onderwaterwereld van dichtbij te bewonderen (uitrusting inbegrepen). Ter afsluiting geniet u van een verrukkelijk tropisch buffet. Hierna vaart u weer terug naar Cairns waar u in de vroege avond aankomt.
Dag 12: Cairns
Na het het ontbijt is het einde van uw tour. U kunt nog de tijdgebruiken om Cairns te bekijken alvorens u naar de luchthaven wordt gebracht voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

 2-6 personen 1 persoonstoeslag 
op aanvraag op aanvraag

 

Inclusief

  • ontbijt
  • 3 lunches
  • 5 diners
  • excursies

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?