Duxton Hotel in Saigon

Duxton Hotel in Saigon

Het boetiekhotel Duxton Hotel Saigon is gevestigd in het hart van Ho Chi Minh City. Een luxe 4 sterren hotel dat een rustige omgeving geeft voor zakelijke reizigers en vakantiegangers. Het hotel is op loopafstand van vele bezienswaardigheden in de stad zoals de Ben Thanh Markt, de Saigon rivier en The Opera house.
Type Hotel
Het Duxton hotel Saigon heeft 191 kamers, suites en appartementen verdeeld in 4 verschillende categorieën; Deluxe Rooms, Executive Rooms, Executive Suites en de Executive Apartments. Alle kamers hebben airconditioning, internet/WIFI, LED TV, koffie en theezetfaciliteiten, minibar, strijkplank en strijkijzer, kluisje, föhn en drinkbaar kraanwater.
 Dineren doet u bij The Grill, met een wijd aanbod aan Aziatische en Westerse gerechten. The Grill biedt een enorm uitgebreid ontbijt en in de avond is er een lopend buffet maar kunt u ook van de kaart af bestellen. Laat u verwennen in de Spa, met een uitgebreid aanbod aan massages en behandelingen, geniet daarna van uw rust bij het zwembad of begin een work-out in het fitness centrum.  

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?