Top

Reis op maat: Discover Hongkong

🕒 6 dagen

Informatie

Inclusief:

✔️ Ontbijt

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Hongkong
Transfer naar uw accommodatie. In de middag bezoek aan het museum van de kust verdediging. Het Coastal Defence Museum is gebouwd door de Britten en is thans een grote collectie aan memorabilia van meer dan 600 jaar uit de Ming en Qing dynastieёn.

 

Dag 2: Hongkong
In de middag naar het Wetland Park voor de Wetland Eco Tour. Hierleer u alles over de diverse flora & fauna van Hongkong. In de avond bekijkt u ‘Symphony of Lights’, ’s werelds grootste permanente licht- en geluid show waaraan 33 gebouwen op Hongkong Island aan mee doen.

 

Dag 3: Hongkong
Bezoek aan het Cultuur Centrum en de Clock Tower aan de Waterfront vanwaar u een prachtig panorama hebt aan het tegenover liggende Hongkong Island met zijn vele wolkenkrabbers. In de middag een vaartocht met de Star Ferry die tussen Central en Kowloon vaart.

 

Dag 4: Hongkong
Ervaar het levendige Fanling en Sheung Shui. De gezellige marktstadjes, direct grenzend aan de Volksrepubliek China, hebben nog twee interessante en oude voorouder tempels.

 

Dag 5: Hongkong
Bezoek aan het schiereiland van Clearwater Bay met zijn rijkenatuur, rots versieringen (uit de Brons tijd) en uitgestrekte zanden. In het noorden van het schiereiland zijn nog restanten vaneen Qing fort.

 

Dag 6: Hongkong
Transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Galerij

You don't have permission to register