Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Dedduwa Boat House in Bentota

Dedduwa Boat House in Bentota

Debbuwa Boat House in Bentota is gelegen aan de Debbuwa rivier. Vredig tussen het weelderige groen is dit de perfecte plaats om met vrienden door te brengen of  om genieten van de rust. Debbuwa Boat House geeft alle comfort maar houdt u er rekening mee dat er geen overbodige luxe aanwezig is maar Debbuwa Boat House is te omschrijven als een eenvoudige accommodatie.
Type Resort
​Debbuwa Boat House is een kleinschalig hotel waarbij de 5 Deluxe rooms hebben allen een veranda waar u uitkijkt op de tuinen. De kamers zijn voorzien van warm en koud water, airconditioning en op aanvraag kunt u beschikken over een föhn. De privé villa, verscholen in de tuinen heeft 2 slaapkamer met een eigen badkamer en een keuken. Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige accommodatie en waar rust belangrijk voor u is, dan is Debbuwa Boat House a place to be.
Debbuwa Boat House in Bentota heeft geen overbodige faciliteiten. Er is 1 restaurant waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Vanuit Debbuwa Boat House zijn er verschillende activiteiten te ondernemen zoals een tocht door de dorpjes, een boottocht op de Madu rivier en de Bentota rivier, en is slechts 3 kilometer verwijderd van Bentota Beach.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?