Dedduwa Boat House in Bentota

Dedduwa Boat House in Bentota

Debbuwa Boat House in Bentota is gelegen aan de Debbuwa rivier. Vredig tussen het weelderige groen is dit de perfecte plaats om met vrienden door te brengen of  om genieten van de rust. Debbuwa Boat House geeft alle comfort maar houdt u er rekening mee dat er geen overbodige luxe aanwezig is maar Debbuwa Boat House is te omschrijven als een eenvoudige accommodatie.
Type Resort
​Debbuwa Boat House is een kleinschalig hotel waarbij de 5 Deluxe rooms hebben allen een veranda waar u uitkijkt op de tuinen. De kamers zijn voorzien van warm en koud water, airconditioning en op aanvraag kunt u beschikken over een föhn. De privé villa, verscholen in de tuinen heeft 2 slaapkamer met een eigen badkamer en een keuken. Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige accommodatie en waar rust belangrijk voor u is, dan is Debbuwa Boat House a place to be.
Debbuwa Boat House in Bentota heeft geen overbodige faciliteiten. Er is 1 restaurant waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Vanuit Debbuwa Boat House zijn er verschillende activiteiten te ondernemen zoals een tocht door de dorpjes, een boottocht op de Madu rivier en de Bentota rivier, en is slechts 3 kilometer verwijderd van Bentota Beach.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?