Top

Reis op maat Thailand: De gouden driehoek

🕒 5 dagen

Vanaf € 821 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ ontbijt

✔️ 4x lunch

✔️ 1x diner

Reis van dag tot dag

DAG 1: CHIANG MAI
Aankomst op de luchthaven of treinstation van Chiang Mai met transfer naar uw hotel. Na check in, bezichtiging van de Doi Suthep berg tempel. In de middag bezoek aan de traditionele ambachtslieden in kleine dorpjes rond Chiang Mai: zijde weven, zilversmeden, edelstenen slijpen, lakwerk, papier en parasol maken. ’s Avonds een traditioneel Khantoke diner en presentatie van de bergstammen.

 

DAG 2: CHIANG MAI
Begin de dag met een bezoek aan een orchideeënkwekerij. Vervolgens naar een olifantenkamp in de jungle, waar u kunt zien hoe deze dieren worden getraind voor het werk in de wouden. Vervolgens maakt u zelf een rit op een olifant door het prachtige natuurgebied en keert per traditionele ossenwagen terug naar het kamp. Na de lunch zakt u op een bamboevlot de rivier af met aan de oevers bamboebossen en kleine fruitkwekerijen.

 

DAG 3: CHIANG RAI
In de ochtend naar de Gouden Driehoek. Onderweg stop bij de heetwaterbronnen. Na de lunch, wandeling over de markt van Mae Sai, Thailand’s noordelijkste stadje aan de Birmese grens, waar vele producten uit Birma en China worden verhandeld. Vervolgens naar de Gouden Driehoek waar Thailand, Laos en Birma samenkomen. Na bezoek aan het Opium Museum maakt u een boottocht over de Mekong naar het middeleeuwse Chiang Saen met Chedi Luang tempel.

 

DAG 4: CHIANG MAI
’s Morgens naar de Top van Mae Salong Mountain. Over de rollende heuvels van noord Thailand verder naar Thaton. Onderweg bezoekt u verschillende dorpjes van bergstammen, zoals de Akha, en de Yao. Ook bezoekt u een dorp van de ‘Girafvrouwen’. Na de lunch in Thaton door het natuurgebed naar Chiang Dao, met zijn druipsteengrotten.

 

DAG 5: CHIANG MAI
Na het ontbijt een transfer naar de luchthaven of het treinstation.

Prijzen

2 – 3 personen € 997,-

4 – 5 personen: € 821 ,-

6 personen: € 821 ,-

1 persoonstoeslag € 126,-

Galerij

thailand reis op maat de gouden driehoek 5 dagen smaragd reizen
You don't have permission to register