Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 15 juli 2020

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 15 juli 2020 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 15 juli 2020 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 30 september 2021 en geboekt voor 23 april 2020 (met uitzondering van 08 juli – 06 augustus en 18 – 24 december 2020) kunnen worden omgezet. De reis moet ook voltooid zijn op 30 juli 2021.
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 15 juli 2020 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Thailand:De Gouden Driehoek in 5 dagen

vanaf € 821 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 5 dagen
Reiscode 115
Dag 1: Chiang Mai
Aankomst op de luchthaven of treinstation van Chiang Mai met transfer naar uw hotel. Na check in, bezichtiging van de Doi Suthep berg tempel. In de middag bezoek aan de traditionele ambachtslieden in kleine dorpjes rond Chiang Mai: zijde weven, zilversmeden, edelstenen slijpen, lakwerk, papier en parasol maken. ’s Avonds een traditioneel Khantoke diner en presentatie van de bergstammen.
Dag 2: Chiang Mai
Begin de dag met een bezoek aan een orchideeënkwekerij. Vervolgens naar een olifantenkamp in de jungle, waar u kunt zien hoe deze dieren worden getraind voor het werk in de wouden. Vervolgens maakt u zelf een rit op een olifant door het prachtige natuurgebied en keert per traditionele ossenwagen terug naar het kamp. Na de lunch zakt u op een bamboevlot de rivier af met aan de oevers bamboebossen en kleine fruitkwekerijen.
Dag 3: Chiang Rai
In de ochtend naar de Gouden Driehoek. Onderweg stop bij de heetwaterbronnen. Na de lunch, wandeling over de markt van Mae Sai, Thailand’s noordelijkste stadje aan de Birmese grens, waar vele producten uit Birma en China worden verhandeld. Vervolgens naar de Gouden Driehoek waar Thailand, Laos en Birma samenkomen. Na bezoek aan het Opium Museum maakt u een boottocht over de Mekong naar het middeleeuwse Chiang Saen met Chedi Luang tempel.
Dag 4: Chiang Mai
’s Morgens naar de Top van Mae Salong Mountain. Over de rollende heuvels van noord Thailand verder naar Thaton. Onderweg bezoekt u verschillende dorpjes van bergstammen, zoals de Akha, en de Yao. Ook bezoekt u een dorp van de ‘Girafvrouwen’. Na de lunch in Thaton door het natuurgebed naar Chiang Dao, met zijn druipsteengrotten.
Dag 5: Chiang Mai
Na het ontbijt een transfer naar de luchthaven of het treinstation.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 997,- € 821,- € 821,- € 126,-

Inclusief

  • ontbijt
  • 4x lunch
  • 1x diner

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?