Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Cultuur van Vietnam

Type Reis op maat (facetreis)
Duur 7 dagen
Reiscode -
Dag 1: Ho Chi Minh City
Na aankomst in Ho Chi Minh City heeft u een transfer naar uw hotel.
Dag 2: Can Tho
In de morgen wandelt u via de Notre dam, Art Deco Post office en Gustav Eiffel naar het Lam Sonplein, omzoomd door het vroegere Franse stadhuis en het voormalige stadstheater. Daarna rijdt u naar Cai Be. U maakt een boottrip op de Mekong rivier met een stop bij het eiland An Binh. Hier bezoekt u de bonsai tuinen en boomgaarden langs de smalle kanalen. Overnachting bij de lokale bevolking.
Dag 3: Can Tho
Na het ontbijt maakt u een boottocht naar Vinh Long waar u een bezoek brengt aan een dorp waar u kunt zien hoe de lokale bevolking handwerk maken. U vervolgt de boottocht naar Can Tho en geniet tijdens de tocht van de zonsondergang.
Dag 4: Chau Doc
In de morgen maakt u een tocht over de Mekong rivier naar de bedrijvigheid van de drijvende markt. Via smalle kanalen over de Mekong Delta, langs kokosplantages en fruitgaarden. Met de Victoria boot vaart u over de Mekong rivier van Can Tho naar Chau Doc.
Dag 5: Chau Doc
Vrij ter besteding.
Dag 6: Ho Chi Minh City
U reist terug naar Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon. De rest van de dag vrij.
Dag 7: Ho Chi Minh City
Na het ontbijt eindigt uw facet.

Prijzen

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?