Top

Reis op maat: Cultuur van Maleisië

🕒 7 dagen

vanaf € 871 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ accommodatie

✔️ ontbijt

✔️ vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur

✔️ alle brandstofkosten

✔️ alle excursiegelden zoals in het programma omschreven

✔️ alle entreegelden zoals in het programma omschreven

Reis van dag tot dag

DAG 1: KUALA LUMPUR
Na aankomst op de luchthaven van Kuala Lumpur heeft u een transfer naar uw hotel.

 

DAG 2: CAMERON HIGHLANDS
In de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald en begint uw reis in noordelijke richting. Tijdens de rit slingert de weg langs de bergbossen en ziet u mogelijk een kampement van de oorspronkelijke bewoners, de Orang Asli. De dag eindigt met een bezoek aan bekende BOH theeplantages.

 

 

DAG 3: ROYAL BELUM FOREST RESERVE
Aan het begin van de ochtend rijdt u naar Kuala Kangsar, de residentiestad van de Sultan van Perak en ziet u de Ubudiah moskeeën het Koninklijk paleis. De tocht gaat nu verder naar Bukit Merahmet zijn orang utan onderzoek centrum. Na de lunch wordt een korte boottocht gemaakt en ziet u de orang utans op het research eiland. Hierna gaat u naar Royal Belum Forest voor uw volgende overnachting.

 

DAG 4: ROYAL BELUM FOREST RESERVE
Vandaag maakt u een afwisselend programma waarbij u per boot en te voet door het Belum regenwoud trekt. Zo maakt u kennis met de oorspronkelijke bewonders, Orang Asli. U gaat naar een uitkijktoren om vandaar de flora en fauna te observeren, misschien de Rafflesia te zien (als hij bloeit) en te zwemmen aan de voet van de waterval.

 

DAG 5: PENANG
Na ontbijt gaat u over de langste brug van Azië naar Penang. Tijdens de rit wordt een stop gemaakt bij Bujang Valley met zijn Hindoe en Boeddhistische (3-13 eeuw) archeologisch opgravingen en museum.Alvorens u bij uw hotel incheckt bezoekt u de dominerende Kek LokSi tempel.

 

DAG 6: PENANG
In de ochtend maakt u een interessante tour naar de Thaise tempel ende nabij liggende Birmese tempel. Natuurlijk mag het fort Cornwallis niet ontbreken, evenmin als het mooie Khoo Kongsi clan huis.

 

DAG 7: PENANG
Na het ontbijt heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

2 – 3 personen € 1397 ,- p.p.

4 – 5 personen: € 1106 ,- p.p.

6 personen: € 871 ,- p.p.

1 persoonstoeslag € 382 ,- 

Galerij

You don't have permission to register