Crowne Plaza Bejing Wangfujing in Beijing

Crowne Plaza Bejing Wangfujing in Beijing

Stap vanaf het drukke Wangfujing Street in de 9 verdiepingen hoge Crowne Plaza, waar u vriendelijk ontvangen wordt door onze medewerkers. U kunt uzelf verfrissen met koffie en uw e-mail checken met het draadloze internet. Voel de druk van de stad vanaf uw centrale locatie op Wangfujing Street, het is maar een klein stukje lopen naar Bejing zijn internationale bank en winkel gebieden
Type Hotel
​De rustige tonen en prachtig design van uw kamer zorgt voor een lekkere atmosfeer om in te werken of uit te rusten. Boek een kamer in op een hogere verdieping voor prachtige uitzichten over de stad. Kabel en satelliet tv, internet toegang, badjas, badkuip, föhn, koffie- en theezet faciliteiten, mini bar en een koelkast zijn allemaal standaard en bij Crowne Plaza Hotel in Bejing.
Met 3 restaurants en 2 lounges is er altijd een plek waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Een chinees restaurant, een grill en een Aziatisch restaurant die ook westerse gerechten serveert. Er zit altijd wel wat bij en wat u echt helemaal het einde vind. In vorm blijven kunt u hier ook. Een vol uitgerust fitness centrum zorgt ervoor dat u een heerlijke workout kunt doen en daarna heerlijk genieten in de spa met een ruim aanbod aan behandelingen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?