Cottage Pie

Cottage Pie

  Een paar stappen verwijderd van het parelwitte Robberg strand vindt u Cottage Pie. Op slechts 5 minuten lopen vindt u vele restaurants, mooie galerieën en gezellige barretjes. De kust waar Cottage Pie zich bevindt staat bekend om haar prachtige zeezichten en onaangetaste schoonheid van lagunes en stranden. Of u op zoek bent naar een levendig cultureel centrum met leuke winkeltjes of juist wilt ontspannen in de prachtige natuur, Cottage Pie heeft het allemaal voor u.
  Type Guestfarm
  ​De lodge beschikt over vier ruime double/twin suites, een bruidssuite, een executive suite en twee standaard suites. Elke kamer verschilt van elkaar waardoor er altijd een perfecte kamer voor u bij zit. Verder zijn de kamers voorzien van een patio, open lounge, eigen balkon of een eigen hofplaatsje. Geniet van het rustgevende geluid van de zee terwijl u heerlijk wegzinkt in het comfortabele linnen van uw kamer.
  In de stad kunt u heerlijk uit eten in verschillende restaurants, maar u kunt natuurlijk ook in de lodge zelf eten. De lodge beschikt over een afgesloten tuin met terras, een barbecue en natuurlijk een mooi zwembad. Voor huwelijksreizen kan er gezorgd worden voor speciale catering services.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?