Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Cocotinos Sekotong in Sekotong

Cocotinos Sekotong in Sekotong

  • Lombok
Het Cocotinos Sekotong is een boutique resort in de zuidwest hoek van het eiland Lombok en
ligt aan het witte zandstrand van Tanjung Empet. In ongeveer 1 uur rijden vanaf de luchthaven van
Mataram, over verharde wegen, langs rijstvelden en groene bossen, bereikt men deze fraaie locatie. De omgeving is nog ongerept en in de nabijheid liggen de eilanden Gili Nanggu, Gili Tangkong en Gili Sudak. Een perfecte locatie om te gaan duiken of te snorkelen in het turkooisblauwe water. Het uitzicht over de baai van Sekotong is adembenemend, vooral vanaf de toppen van de glooiende heuvels. Het zuidelijke deel van Lombok is tevens een wereldklasse attractie voor surfers. Maar de omgeving leent zich ook tot uitstapjes en het verkennen van idyllische plekjes en te genieten van rust. Zuidwest Lombok, wordt gekenmerkt door een korte natte seizoen van december-maart en een droog seizoen van april-november.
Type Resort
​Afhankelijk van uw keuze of budget kunt u kiezen voor door palmen beschaduwde en in een fraaie tuin gelegen duplex villa’s, alleenstaande villa’s, villa met zeezicht, of villa met privé zwembad. Uiteraard zijn alle villa’s voorzien van o.a. airconditioning en fan, televisie, telefoon, badjassen, kluis, haardroger en koffie- en thee faciliteiten en terras.
WIFI verbinding is gratis beschikbaar tijdens uw verblijf. In het Laleina Spa centrum worden
diverse spa arrangementen en behandelingen aangeboden. Het verlokkende 17 bij 7 meter
brede zwembad naast het restaurant en aangrenzende bar nodigt uit tot een verkoelende
duik. In de Retail Boutique zijn naast lokale souvenirs ook kleding, drankjes, snacks
en toilet artikelen te verkrijgen. Het Ela Ela Restaurant/Bar serveert naast lokale gerechten
ook een uitgebreide internationale menukaart en heeft voor haar gasten de inbegrepen
dagelijkse afternoon tea. Bijzonder is de Digitale Room waar fotografen en filmers hun
producten kunnen bewerken op beschikbare pc´s en kunnen opslaan op los verkrijgbare
lege dvd´s. Tevens is er fietsverhuur voor uw tochten in de omgeving. Cocotinos Sekotong
voor een aangenaam en prettig verblijf.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?