Cocotinos Manado in Manado

Cocotinos Manado in Manado

Cocotinos Manado is een resort dat uitermate geschikt is voor duikers omdat het aan de Wori Bay zit in het hart van het vissersdorpje Kima Bajo. Maar zeker ook voor elke soort reizigers biedt Cocotinos Manado alle comfort en service . Het Resort is op slechts 25 minuten afstand van het vliegveld en ligt aan een chocolade gekleurde strand met een prachtig uitzicht over het Siladen Eiland.
Type Resort
​Cocotinos Manaodo is zo gebouwd om het simpele en praktische van een Indonesisch dorpje te behouden maar toch met de moderne faciliteiten van nu. Deze accommodatie heeft 22 kamers waaronder 2 standaard, 6 kamers die uitkijken over de tuinen, 4 kamers met uitzicht over de oceaan en zwembad, 8 kamers aan het water en 2 suites. Alle kamer zijn voorzien van airconditioning, LCD TV en een kluisje.
Een heerlijk diner aan het water met een verfrissend drankje en ook nog de zonsondergang bekijken, mooier dan dit kan het niet worden. U heeft keuze uit een uitgebreide menu kaart voor zowel lunch als diner. Een heerlijke massage of een andere behandeling is mogelijk bij de Laleina spa. Verder is er nog een duik centrum, zwembad en  bibliotheek.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?