Top

Reis op maat Thailand: Chiang Mai trekking en de gouden driehoek

🕒 6 dagen

Vanaf € 165 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ ontbijt

✔️ 3x lunch

✔️ 1x diner

Reis van dag tot dag

 

DAG 1: CHIANG MAI
Aankomst in Chiang Mai op luchthaven of treinstation en transfer naar uw hotel.

 

DAG 2: KARENDORP
Naontbijt verlaat u Chiang Mai in klein internationaal gezelschap per pickup truck naar een prachtig natuurgebied, waar de trekking plaatsvindt. Onderweg wordt gestopt bij een lokale markt om het leven te observeren en proviand in te slaan. In de namiddag start de trekking. Onderweg wordt een nederzetting van de Hmong stam aangedaan, oorspronkelijk uit Mongolië. Eindpunt is een Karendorp, de olifant menners bij uitstek, waar het avondmaal wordt gebruikt en u overnacht bij de lokale bevolking.

 

DAG 3: KARENDORP
Na ontbijt vertrek per olifant over de rollende heuvels van noord Thailand naar een waterval. Na de lunch trekken wij te voet verder door de schitterende natuur waarbij onderweg een bergdorp wordt bezocht. Avondmaal en overnachting in een kamp nabij een waterval.

 

DAG 4: CHIANG MAI
U vervolgt de trekking over het glooiende landschap naar een nederzetting van de Shan. Vervolgens naar het basiskamp aan de Mae Wang rivier. Met een bamboe vlot zakt u de rivier af omzoomd door de rijke natuur. Bij een ontmoetingspunt wacht de pick-up truck u op en brengt u naar Chiang Mai.

 

DAG 5: CHIANG MAI
U vertrekt naar Chiangrai met onderweg een stop bij de heetwaterbronnen. In Chiang Saen, aan de majestueuze Mekong rivier, wordt de Chedi Luang tempel bezocht. Langs de Mekong rivier reist u verder naar het Drielandenpunt. Verder naar Mae Sai, Thailand’s noordelijkste stadje. Over de heuvels naar Thaton aan de Kok-rivier. Onderweg bezoekt u enkele nederzettingen van de bergstammen. Daarna gaat u terug naar Chiang Mai.

 

DAG 6: CHIANG MAI
Na het ontbijt eindigt uw facet.

Prijzen

2 personen € 165,-

3 personen: € 165 ,-

4 – 5 personen: € 165 ,-

6 personen: € 165 ,-

1 persoonstoeslag € 47,-

Galerij

thailand reis op maat chiang mai 6 dagen smaragd reizen
You don't have permission to register